Uue Maailma festivali järelpidu viib melu Telliskivi Loomelinnakusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ trio EVP
DJ trio EVP Foto: Pressifoto

Eesti tuntuim kogukonna- ja tänavafestival Uue Maailma festival paneb sündmusterohkele nädalavahetusele punkti vägeva järelpeoga Telliskivi loomelinnakus. Pidu toimub 4.septembri õhtul Telliskivi Loomelinnakus Punases Majas. Õhtust öötundideni keerutavad plaate tuntud dj-d Leslie da Bass, Kristjan Vahtra, Henrik Ehte ja Pärtel Soosalu ning korraliku live-elamust pakub kodupubliku seas kiirelt tuntust kogunud ja välismaalgi furoori tekitanud NOËP.

Järelpeo ajakava:

22.00 DJ Kristjan Vahtra, DJ Pärtel Soosalu ja DJ Henrik Ehte ehk DJ trio EVP

00.00 NOËP

01.00 Leslie Da Bass DJ-set

02.00 DJ Kristjan Vahtra, DJ Pärtel Soosalu ja DJ Henrik Ehte ehk DJ trio EVP

Järelpeo pileti saab soetada eelmüügist festivali ala infotelgist 8 euroga ja kohapealt 10 euroga.

Uue Maailma Tänavafestival toimub tänavu kümnendat korda ja juubelit tähistava festivali programmis on nii kontserdid, töötoad, koertenäitus kui ka taaskasutuslaat, samuti leidub põnevat tegevust lastele ja noortele spetsiaalselt selleks loodud alal. Selle aasta peateema on Keskkonnasõbralik Uus Maailm. Festivalil avatakse Keskkonnasõbraliku liikumise kuu, mille käigus hõivavad jalakäijad linnaosa tänavad. Tänu koostööle Tallinna Keskkonnaametiga on tänavafestivali kavva lisatud muudki keskkonnaalased tegevused. Festival on kõigile tasuta ja leiab aset 3.-4. septembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles