Pildid: Kristel Aaslaid kehastus Viru tänaval vähem kui tunniks teetööliseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella kahe paiku päeval kehastus meie armastatud Padjaklubi staar Viru tänaval tunnikeseks teetööliseks. Teda käis moraalselt toetamas endine R2 hommikuprogrammi juht Indrek Vaheoja. 

Foto: Madis Sinivee

Hispaania kaotus jalgpalli EM turniiril sundis lauljat ja näitlejat Kristel Aaslaidu ametit vahetama ning hakkama teetööliseks, kuna ta kaotas turniiri eel Genka ja Indrek Vaheojaga sõlmitud kihlveo.

Kristel pani teetöölise riided selga ja kiivri pähe täpselt kl 14:30 ning võttis need ära umbes kl 15:20 ehk siis tegus neiu vehkis palehigis teeremondi töid Viru tänaval teha vähem kui tund.  

Foto: Madis Sinivee

Vaheoja ja Genka lubasid aga tulla Kristelile moraalseks toeks. Kahjuks tegi seda vaid Indrek Vaheoja, Genka end näole ei andnud. 

Foto: Madis Sinivee

Eesti tippmuusikud Kristel Aaslaid, Genka ja Indrek Vaheoja sõlmisid jalgpalli Euroopa meistrivõistluste eel lustaka kihlveo, mille kaotamisel on lubanud Kristel hakata teetööliseks, Genka kirjutada Alari Kivisaarele räpiloo ning Indrek Vaheoja kanda suve lõpuni Enrique Iglesiase pildiga t-särki.

Kristel panustas Hispaaniale, Genka – Prantsusmaale ja Vaheoja – Saksamaale. Kui mehed püsivad veel mängus, siis Kristeli jaoks on kihlvedu läbi ning multitalendil tuli nüüd lubadust täita ehk siis teetöödel abiks olla. 

Vaata meeleolukaid pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles