Video! Räppar Suur Papa ehk Arop paljastas, miks ta tegelikult nime vahetas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Royals tegi mõni aeg tagasi väikse intervjuu Suure Papa ehk Aropiga ning sai vastuseid nii mõnelegi küsimusele! Elu24 teeb ülevaate, mis teemad jutuks tulid!

1. Miks otsustasid teha nimevahetuse?

Nimevahetus tuli sellepärast, et tahaksin hoida asjad veits isiklikumad. Kuna mu enda perekonnanimi on Arop, siis oli väga lihtne valida endale uus nimi. Ma esindan ainult ennast ja ennast esindama ka jään. Mul ei ole vaja mingisuguseid hüüdnimesid ega asju. Kui keegi tahab, see kutsub mind edasi, kelleks kutsuda tahab. Sünnijärgne nimi on mul Uku Arop.

2. Miks otsustasid teha uue albumi inglise keeles?

See otsus tuli sellest, et sõitsin ühe hea sõbraga Tartusse ja ta küsis mu käest, mis mu plaanid on. Ütlesin, et veits lukus on, aga tahaks midagi uut proovida, tahaks uut väljakutset. Ta veenis mind, et praegu on õige hea hetk seda teha, kaks albumit seljataga ja kaotada pole mitte midagi. See on ainuõige valik pürgida väljapoole. 

Foto: Harry Tiits

3. Milliseid artiste sina ise kuulad?

Praegu päris mitmeid, kõiki, kes teevad ja esiplaanil siin on. Kaotajaid ma ei jälgi ja olen nende poole peal, kes on elus ja edus edasi jõudnud. Neid, kes on koguaeg on top. Prageu olen päris palju kuulanud selliseid nagu Drake, Future, sellised peamised nimed, keda praegu pidevalt kuuleb. Kõik innustab ja inspireerib.

4. Millal andsid oma esimese live'i?

See oli siis, kui ma käisin alles koolis, Kilingi-Nõmme gümnaasiumis. Ma võisin olla 12-13.aastane, kui ma esimest korda sõbraga lavale astusin ja räppisin. See oli kuskil Pärnumaal koolipeol. Raha saime selle eest ka, ma ei mäleta, oli kuskil 50 krooni kahepeale.

Foto: Tiit Mõtus

5. Mis on sinu peamised hobid?

Musa kõrvalt tegelen oma sõbraga koos mootorratta tiimiga, tegime ringraja mootorrataste tiimi. Sellega on eesmärk, et meie tiim oleks üks Eesti parimaid ja edukamaid vähemalt praegusel hetkel. Mootorratta teema ja lifestyle on mulle väga meelepärane. Ma korraldan Suhrumolli baaris ka battle'eid. Ettevõtlik hing igatseb suuremat ruumi.

6. Millal on sinu järgmine live?

Cathouse'is 3.juunil. Praegu käib uue loo lindistamine ka, ma loodan, et selleks hetkeks on sellega kõik lõpuni jõudnud, et seda seal esitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles