Kuula: Kindel suvehitt? Uuel bändil Beyond Beyond ilmus esiksingel, mis pakatab positiivsusest!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyond Beyond
Beyond Beyond Foto: Pressimaterjalid / Foto: Mart Vares

Möödunud nädalal avalikustatud uus noortebänd Beyond Beyond andis välja enda esiksingli «So Alive». Tegu on positiivsusest pakatava looga nagu seda on bändiliikmed isegi.

«Suurtest tunnetest inspireeritud lüürika toob tagasi mälestusi, jättes ruumi unistavatele mõtetele,» kirjeldab üks loo autoritest ja lisab: Loo sõnad, meloodia ja üldine vibe tervikuna püüab kuulajatele meelde tuletada hinnata hetke ja võtta seda just nii nagu see on.

Loo autoriteks on Beyond Beyondi liikmed Frederik Küüts (17), Frank Pintsaar (16), Karl Killing (14) ja Gevin Niglas (17). Loo produtseerisid Stig Rästa, Vallo Kikas ja Fred Krieger.

VAATA LISAKS: Video! Eesti muusikamaastikule lisandus uus bänd - neljast kutist koosnev Beyond Beyond

Beyond Beyond on viimased pool aastat vaka all hoitud bänd, kes juba selle lühikese ajaga on suutnud tekitada palju kõmu mitmetes tuntud laulukirjutajates ja produtsentides nii Eestis kui välismaal. Tegu on neljast noorest poisist koosneva bändiga, kelle autorilooming mõjub olenemata nende noorest east küpse ja professionaalsena. Noorte muusikute loomingust leiab nii indie, hip-hopi, elektroonilise tantsumuusika, jazzi kui ka klassikalise muusika sugemeid, mille kaasaegne puudutus ei jäta külmaks ühegi muusikastiili eelistajaid. Beyond Beyondi ainus eesmärk ei ole toota raadiohitte, vaid tegu on kirglike muusikutega, kelle aina edasiarenev looming on üüratu teotahte ning andumuse vili.

Beyond Beyond sotsiaalmeediakanalid:

Instagram: beyondbeyondmusic

Snapchat: beyondxbeyond

Facebook siin.

Youtube siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles