Video! Eesti muusikamaastikule lisandus uus bänd - neljast kutist koosnev Beyond Beyond

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti muusikamaastikule lisandus uus ansambel - neljast kutist koosnev Beyond Beyond
Eesti muusikamaastikule lisandus uus ansambel - neljast kutist koosnev Beyond Beyond Foto: Promopilt

Eesti muusikamaastikule lisandus uus ansambel - neljast kutist koosnev Beyond Beyond.

Beyond Beyond on viimased pool aastat vaka all hoitud bänd, kes juba selle lühikese ajaga on suutnud tekitada palju kõmu mitmetes tuntud laulukirjutajates ja produtsentides nii Eestis kui välismaal. Tegu on neljast noorest poisist koosneva bändiga, kelle autorilooming mõjub olenemata nende noorest east küpse ja professionaalsena. Noorte muusikute loomingust leiab nii indie, hip-hopi, elektroonilise tantsumuusika, jazzi kui ka klassikalise muusika sugemeid, mille kaasaegne puudutus ei jäta külmaks ühegi muusikastiili eelistajaid. Beyond Beyondi ainus eesmärk ei ole toota raadiohitte, vaid tegu on kirglike muusikutega, kelle aina edasiarenev looming on üüratu teotahte ning andumuse vili.

Bändi taga on sama produktisoonitiim, kes on edetabelite tippu lennutanud nii Trafficu, Elina Borni kui Karl-Erik Taukari ning kes on autoriteks viimase kahe aasta Eesti Laulu võidulugudele.

Stig Rästa on Beyond Beyondi kohta öelnud järgmist: «Oma pika muusikukarjääri jooksul ei ole ma veel kohanud nii noori, iseteadlike ja talendikaid muusikuid, keda ei pea õpetama. Neid tuleb lihtsalt abistada ja suunata oma eesmärkidele lähemale. Ootan huviga, kuidas publik Beyond Beyondi vastu võtab.»

Bändiliikmed:

Frederik Küüts (16)

Frank Pintsaar (16)

Karl Killing (14)

Gevin Niglas (16)

Ansambli Beyond Beyond esiksingel «So Alive» jõuab kõikidesse digikanalitesse juba 3. mail.

Beyond Beyond sotsiaalmeediakanalid:

Instagram: beyondbeyondmusic

Snapchat: beyondbeyond

Facebook siin.

Youtube siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles