Presidendiproua on lapseootel? (11)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendiproua Ieva Ilves on lapseootel?
Presidendiproua Ieva Ilves on lapseootel? Foto: facebook.com

Sotsiaalmeedias levivad kulutulena meie presidendist ja presidendiprouast Narva visiidil klõpsitud fotod, kust on näha Ieva Ilvese pisut ümaram punu. Kas tegu on rõõmusõnumiga ja meie esileedi on lapseootel?

Foto: facebook.com

President Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves olid eile ja ka täna töösõidul Ida-Virumaal.

Riigipea tutvub Narva renoveeritud piiri- ja tollipunktiga ning külastab ettevõtteid S.H.A.R.K. Animationem Studio, mis on keskendunud animafilmidele ja reklaamidele, verevõtu vaakumtarvikuid tootvat InterVacTechnology ja titaanist meditsiinivarustust tootvat firmat Micro-Fix.

Samuti saab president Ilves põhjaliku ülevaate sisejulgeolekust Ida-Virumaal ja piirikonna turvalisust mõjutavatest probleemidest.

Ieva Ilves annab aga Tartu Ülikooli Narva kolledžis loengu küberjulgeolekust, tema kuulajateks on kolledži infotehnoloogia tudengid ja Narva koolide IT-huvilised õpilased. Ta külastab Narva haigla lasteosakonda, kus tutvustab Läti luuletaja Inese Zandere raamatut haiglasse sattunud lastele «Annaliisa analüüs», mille andis Guntars Godinši ja Leelo Tungla tõlkes äsja välja kirjastus Tammerraamat ning läheb ka SOS lastekülade patroonina koos riigipeaga Narva-Jõesuu SOS lastekülla.

Vaata Narva visiidil presidendipaarist tehtud armsaid pilte, kas tõesti on peagi Ilveste perre oodata uut ilmakodanikku?

Foto: facebook.com
Foto: facebook.com
Foto: facebook.com
Foto: facebook.com
Foto: facebook.com
Kommentaarid (11)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles