Elu24 Live/ Anu Saagimil käis külas maailmaklassi tippmodell Alexandra Ljadov (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 28. aprillil väisas Elu24 Live`i maailmakuulus eestlannast tippmodell Alexandra Ljadov

Foto: www.models.com

Alexandra Elizabeth Ljadov on noor ja kaunis 18-aastane neiu, kes juba pisikese põnnina soovis hakata tegelema modellindusega.   

Alexandra on alates 14. eluaastast osalenud maailma tuntuimate moeloojate šõudes, samal ajal õppides ka Tallinna 21. Keskkoolis. Hetkel viibibki neiu Eestis, et sooritada keskkooli lõpueksameid. 

Oma esimese modellitasu teenis neiu olles vaid kuue aastane. Elisa Eesti turule tuleku jaoks sai tehtud nii telereklaam, kui ka fotod. 

Tallinnas sündinud Alexandra on end moelaval alati hästi tundnud, juba seitsmeselt osales ta esimest korda surfilaagris toimunud O'Neilli moeshow'l. Sealt edasi osales kaunitar igal aastal mõnel suuremal või väiksemal moe-show'l. Näiteks seeniorite maailmameistrivõistlustel Extremespordi kaupluses müüdavate riiete šõul.

Oma 13. sünnipäeval avanes Alexandral võimalus pildistada koos tuntud moefotograaf Graham Mitchelliga, mille tulemusena valmis ka tema üks lemmikpiltidest õuntega. Samal sügisel võitis neiu Buduaari ajakirja lapsmodelli konkursil esimese koha oma vanuserühmas. 

Alexandra on öelnud juba aastaid tagasi Buduaarile antud intervjuus, et soovib ühel hetkel, mil vanust piisavalt, modellindusega ka tõsisemalt tegelema hakata. Tänaseks on tema unistus tuhandekordselt täitunud. 

Foto: www.models.com

Alexandra on öelnud, et modellindus avab palju uksi maailmas. Hetkel töötab tütarlaps Margit Jõggeri MJ Model Management modelliagentuuri all.

«Mulle meeldib modellindus sellepärast, et see annab võimaluse reisida, oma maailmapilti avardada, iseseisvaks saada ja muidugi on see hea võimalus tuleviku kindlustamiseks. Tean, et modellindus on raske töö, aga olen valmis pingutama, et elus midagi saavutada. Minu unistuseks on saada ka hea rahvusvaheline haridus, aga olen veendunud, et kõva tööga suudan mõlemat,» pajatas 14-aastane modellihakatis aastaid tagasi Buduaaris. 

Alexandra on tuline sporditüdruk

Vaba aja sisustab Alexandra kõikvõimalike huvipakkuvate spordialadega - tantsimine, rulluisutamine, jooksmine, suusatamine, uisutamine. Energiat on kaunitaril alati palju olnud ja ühe koha peal istumine talle suurt huvi ei paku. Alexandra on osa võtnud isegi triatlonistest.

Foto: www.models.com

Hetkel üks nõutumaid modelle maailmakuulsate moedisainerite šõudel

Alexandra ehk omadele lihtsalt Alex on korduvalt kõndinud Chanel`i, Prada, Gucci, Louis Vuittoni, Marc by Marc Jacobsi, Jil Sanderi, jpt. moešõudel. Hetkel on ta ka endise Spice Girli`st moelooja Victoria Beckhami muusa. 

Tütarlapse kodud on täna nii New Yorgis, kui Tallinnas. New Yorgis esindab teda modelliagentuur Society Management, kelle alla kuuluvad näiteks ka Victoria Secreti supermodellid Adriana Lima, Kendall Jenner ja Vogue kaanetüdruk Lindsey Wixson. 

Foto: www.models.com

Kuid selleks, et hullumeelsetel moenädalatel «ellu jääda» patustab Alexandra nii jäätise, kui ka šokolaadiga. Supermodell armastab ka friikaid ketšupiga, popcorni ja piimakokteile, nagu iga teinegi teismeline tüdruk.

Foto: www.models.com

Alexandrale on alati meeldinud ka tantsuvideosid teha ning maalida

Rääkides eeskujudest, ütleb Alexandra, et need kipuvad aeg ajalt ikka vahetuma, kuid üks on kindel - kaunitar soovib omal alal olla sama edukas, kui Madonna on lauljana. Tippmodellidest meeldivad talle aga näiteks Heidi Klum, Gisele Bündchen, Kimora Lee Simmons ja Tyra Banks. 

Andekas tüdruk, kes loob ka muusika- ja casting-videosid

Hiljuti sündis Alexandra käe all põnev video, kus tema lisaks teevad kaasa ka kaksikutest õed - nemadki tulevased lootustaandvad modellid MJ Model Management modelliagentuurist. 

Alexi super cool`i videot vaata SIIT!

Alexandra väisas Elu24 Live stuudiot neljapäeval, 28. aprillil.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles