USA presidenti ei kutsuta prints Williami pulma?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja Kate Middleton
Prints William ja Kate Middleton Foto: SCANPIX

Briti kuningliku perekonna lähedase allika andmetel ei saa USA president Barack Obama ja esileedi Michelle Obama kutset prints Williami pulma.

Põhjus selles, et nende pulmade puhul ei ole tegemist sündmusega, kus peaksid tingimata osalema teiste riikide juhid, kirjutab Daily Mail.

Samuti ei ole prints veel Suurbritannia troonil.

Pulmade korraldajate sõnul peaksid Williami ja Kate Middletoni pulmad olema rohkem suunatud tavalistele brittidele kui tähtsatele võõrriikide esindajatele ja kohalikele prominentidele.

«Pulmakülaliste nimekiri ei ole lõplikult lukku pandud ja sinna võib veel muudatusi tulla. Kuid esialgsetel andemetel ei ole Obamasid nimekirjas,» lausus õukondlane.

Samuti anti printsile ja ta kihlatule vabad käed, keda nad enda laulatusel Westminster Abbey katedraali 2000 istekohal näha tahavad.

Hoolimata Obamade mitte kutsumisest, osaleb 29. aprillil 2011. aastal toimivas pulmas mitmeid riigijuhte ja poliitikuid. Arvatakse, et nende seas on ka Prantsusmaa president Nicolas Sarkozy ja esileedi Carla Bruni-Sarkozy.

Prints Williami ja Kate Middletoni pulmatseremoonia detaile alles pannakse paika, kuid allika väitel tuleb see tavapärasest erinev.

Nimelt soovib prints William, et ta ema, printsess Dianat sellel mälestataks.

Prints Williami isa, prints Charlesi ja ema, printsess Diana pulma 1981. aastal oli kutsutud tollane USA president Ronald Reagan ja esileedi Nancy Reagan. Viimane osales üksinda, kuna presidendile oli hiljuti tehtud atentaat ja ta alles paranes sellest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles