Endine uurija: Tupaci mõrv on lahendatud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Murder Rap Movie

Endine Los Angelese politsei uurija väidab, et on lahendanud legendaarse räppari Tupac Shakuri mõrva.

Tupacit tulistati Las Vegases 13. septembril 1996. aastal, kirjutab Huffington Post. Kuus kuud hiljem tapeti Los Angeleses Biggie Smalls. 

Endine kõrge politseiuurija Greg Kading väidab, et ta juhtis mõrva uurimiseks loodud spetsiaalset rakkerühma ja lahendas juhtumi kolme aasta jooksul.

Kadingi sõnul palkas Sean Diddy Combs miljoni dollari eest Cripsi jõugu liikme Duane Keith «Keffe D» Davise, et too tapaks Tupaci ja tolle manageri Suge Knighti.

Kading väidab veel, et Knight palkas seejärel Bloodsi jõuguliikme Wardell «Poochie» Fouse'i kättemaksuks Biggie't tapma, makstes talle vaid 13 000 dollarit. 

Kading väidab, et LAPD loobus süüdistuste uurimisest Diddy kuulsuse tõttu ning kuna mõlemad tulistajad olid juba surnud.

«See juhtum on täielikult lahendatud. Mul pole kahtlustki, et oleme leidnud tõe. Nüüd on tähtis see info rahvani tuua,» ütles Kading.

Sean Diddy Combsi on varemgi Tupaci mõrvaga seostatud. Ta eitas väiteid kategooriliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles