Parma hertsog abiellus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annemarie Gualtherie van Weezel ja prints Carlos de Bourbon de Parma
Annemarie Gualtherie van Weezel ja prints Carlos de Bourbon de Parma Foto: SCANPIX

Belgias leidsid möödunud nädalalõpul, 20. novembril aset kuninglikud pulmad.

Brüsseli Abbaye de la Cambre´is pandi paari Annemarie Gualtherie van Weezel ja Parma hertsog, prints Carlos de Bourbon, edastab AFP.

Pulmakülaliste seas olid ka Hollandi kuningliku suguvõsa liikmed. Prints Carlos on Hollandi kuninganna Beatrixi õepoeg.

27. jaanuaril 1970. aastal sündinud prints Carlos de Bourbon on Parma hertsogi Carlos Hugo ja Hollandi printsess Irene vanim laps. Parma hertsogisuguvõsa on suguluses nii Belgia, Hollandi kui ka Hispaania kuninglike suguvõsadega.

Prints Carlosest sai Bourbon-Parma suguvõsa juht pärast oma isa surma 18. augustil 2010. aastal.

Prints Carlosel on kaks nooremat õde, printsess Margarita ja printsess Carolina ning noorem vend, prints Jaime. Carlos veetis oma lapsepõlve erinevates riikides. Pärast oma vanemate lahutust 1981. aastal kolis printsi Hollandi printsessist ema koos lastega Hollandisse ja nad asusid elama Soestdjiki paleesse.

Ärimehena tegutsev Parma hertsog on lõpetanud Cambridge´i ülikooli.

Annemarie Cecilia Gualtherie van Weezel on sündinud 18. detsembril 1977. aastal. Ajakirjanikuna töötanud naine kihlus prints Carlosega selle aasta 12. juunil.

Naine kannab pärast abiellumist tiitlit Tema Kuninglik Kõrgus printsess Annemarie de Bourbon de Parma Gualtherie van Weezel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles