Toomas Hendrik Ilves: kõik tunnusmärgid on, et ma olen õnnelik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves
President Toomas Hendrik Ilves Foto: ERR

President Toomas Hendrik Ilves rääkis ETV aastalõpusaates, et on väga õnnelik.

Saatejuht Lauri Hussar uuris Ilveselt, kes on see naine tema kõrval. «See on naine, keda ma armastan.» vastas ta, teemal pikemalt peatumata.

«Olete te õnnelik?» küsis Hussar, millele Ilves vastas: «Ma usun küll. Tundub, et kõik tunnusmärgid on, et olen õnnelik, jah.»

Presidendi selleaastane jõulukaart oli mitmetähenduslik ja andis vihjeid tulevikule. Seal oli ka Mulgi kuues mees, kes kõndis kaugusesse, portfell käes. Ilves rõhutas, et seda kaarti ei joonistanud tema, vaid kunstnik.

«Esimene asi, mille vastu ma lähen, on puhkus. Viimane puhkus oli mul aastal 2005. Mul pole sellist puhkust olnud, et lähed kolmeks nädalaks sinna või tänna ja tuled pruunina tagasi,» ütles ta.

«Mul on praegusel aastaajal armastus päikese vastu,» tunnistas Ilves, millist puhkust ta ootab. «Ma tahaks lihtsalt olla ilma muredeta kuskil soojas, päikesepaistelises kohas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles