Kate Middleton versus printsess Diana

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Charles ja Diana 1981. aastal kihluse väljakuulutamisel
Prints Charles ja Diana 1981. aastal kihluse väljakuulutamisel Foto: SCANPIX

Briti kuningakoda teatas eile, et prints William abiellub oma pikaaegse kallima Kate Middletoniga.

Kohe tekkis küsimus, kas Middletonist saab uus printsess Diana ning asjatundjad asusid kahte naist võrdlema, kirjutab Daily Mail.

Kriitikute sõnul astus Catherine Elizabeth «Kate» Middleton avalikusse märkas enesekindlamana, kui seda oli kunagi Diana Spencer.

Arvatakse, et Middletonil on olemas kõik vajalikud omadused ja oskused, olemaks tulevase Walesi printsi ja miks mitte ka kuninga abikaasa.

Nii Kate kui ka Diana on jäänud silma oma isikupärase rõivastusega.

Kui Diana käitus ebakindlalt ja ujedalt, siis Kate on alati enesekindlusega silma paistnud.

Üks Kate`i sõpradest sõnas kord, et ta on õnnega koos, et on prints Williami kallim. Kate vastas selle peale, et William peaks õnnelik olema, et ta on nõus temaga koos olema.

Diana kihlus Walesi printsi Charlesiga kui oli 19-aastane. Kate Middleton on 28-aastane ja märksa kogenum.

Kui Diana haridus oli üsna kesine, ta oli õppinud lasteaiakasvatajaks, siis Kate Middletonil on ajaloos magistrikraad ja teda peetakse laia silmaringiga naiseks.

Diana oli prints Charlesist 13 aastat noorem, Kate on prints Williamist viis kuud vanem.

Kui Diana ja Charles ei olnud enne kihlumist koos elanud, siis Kate ja William elasid St. Andrewsi ülikoolis õppides koos.

Kate`i vanemad on siiani abielus, Diana omad lahutasid, kui ta oli laps. Diana oli pärit aristokraatlikust perekonnast, siis Kate on kodanlaseperest.

Diana oli prints Charlesi jaoks oma päritolu tõttu lihtsalt sobiv pruudikandidaat. Charlesi süda kuulus hoopis Camilla Parker Bowlesile, kellega ta praegu abielus on. Kate aga tundub Williami jaoks olevat õige armastus.

Kate on brünett, Diana oli blond, kuid mõlemaid naisi peetakse ilusaks. Samuti on mõlemad naised avatud, sõbralikud ja elegantsed.

Asjatundjate arvates on Kate Middletonil olemas kõik omadused, et temast saaks printsess Diana mantlipärija ehk kuningliku perekonna liige, kes on rahva seas väga populaarne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles