Galerii: prints Harry muutus Aafrikas traagilist pilti nähes emotsionaalseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti prints Harry muutus kolmapäeval Lõuna-Aafrikas Krugeri rahvusparki külastades emotsionaalseks, kui talle näidati sarve tõttu tapetud ninasarvikuema- ja poega.

Ninasarviku sarv maksab kullast rohkem ja seetõttu on salakütid nende kallal kohutavat hävitustööd teinud, vahendab People.

31-aastane Harry oli loomakorjuseid nähes ärritunud ja vihane. «See kuulub Lõuna-Aafrikale ja selle varastasid teised inimesed,» ütles ta.

Harry märkis, et kui Krugeri «tapaväljadel» jätkub loomade salaküttimine sama hooga, pole tema vennatütre, printsess Charlotte'i 25. sünnipäevaks järel enam ühtegi ninasarvikut.

Harry veetis suvel neljas Aafrika riigi reisides kolm kuud. Ta töötas koos pargivalvurite ja loomaarstidega ning osales ekspeditsioonidel, mille käigus eemaldati ninasarvikutelt sarvi, et loomi salaküttide eest kaitsta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles