Maailmakuulus meister-mentalist Lior Suchard jagab Eesti fännidele autogramme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lior Suchard
Lior Suchard Foto: promo

29. novembril kell 17.00 jagab uskumatute telekineetiliste võimetega selgeltnägija Lior Suchard Solarise keskuse Apollo raamatupoes oma fännidele autogramme, et seejärel anda Eesti publikule ennenägematu show Nordea kontserdimajas.

«Mõelge alati positiivselt, sest te iial ei või teada, kes loeb teie mõtteid!» on Lior Suchardi kreedo, kes esmakordselt kohtub Eesti austajatega 29. novembril kell 17.00 Solarise keskuse Apollo raamatupoes. Samal õhtul demonstreerib ta Nordea Kontserdimajas enda üleloomulikke võimeid.

Suchardi jaoks ei ole probleem painutada pilguga kõveraks metallmünt, peatada kell või arvata ära taskus olev rahatäht. Ta ennustab iga täringuveeretuse tulemuse, mille tõttu on tal keelatud maailmas kasiinosid külastada.

Lior Suchard on oma elust ja üleloomulikest võimetest kirjutanud ka raamatu «Mentalist: kuidas rakendada oma vaimseid võimeid soovitu saavutamiseks». Raamat on eesti keelde tõlgitud ja kel veel oma eksemplari pole, saab selle Apollo raamatupoest kohapeal endale soetada ja sellele koheselt ka autori - Master Mentalisti - autogrammi paluda.

Õhtusel uskumatul ja rabavalt üllataval showl näitab Suchard oma võimeid mitmest küljest – näiteks loeb ta mõtteid, teostab telekineesi, sooritab matemaatilis-loogilisi eksperimente, mõistatab ära teie armastuse nime või millise sõna on vestluspartner ajalehest valinud ning paljud muud uut ja seninägematut. Iga meediumi liigutust võimaldavad detailselt jälgida suured LED-ekraanid.

Lior Suchard on pärit Iisraelist. Ta oli kuueaastane, kui esmakordselt avastas oma võimed ja on sellest ajast alates end pidevalt edasi arendanud. Suchardi teab terve maailm ja on esinenud üle maailma erinevais paigus. Ta on kirjutanud raamatu «Mentalist: kuidas rakendada oma vaimseid võimeid soovitu saavutamiseks». Suchard on olnud nii Larry Kingi kui Bill Clintoni külaline ja korduvalt vapustanud oma võimetega näiteks Bill Gates’i. Mentalist on ka Warren Buffetti isiklik nõustaja. Meister-mentalist on vapustanud oma üleloomulike võimetega ka Hollywoodi tähti nagu Renée Zellweger, Leonardo DiCaprio ja Arnold Schwarzenegger. Tuntud maag Uri Geller on nimetanud Suchardi oma mantlipärijaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles