Johnny Depp polnud tütre avaldusest šokeeritud: Lily-Rose räägib mulle kõigest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lily Rose Depp
Lily Rose Depp Foto: SCANPIX

Näitleja Johnny Depp polnud šokeeritud, kui tema teismeline tütar Lily-Rose teatas tänavu augustis, et tema «seksuaalne orientatsioon on muutlik».

16-aastane modellina tegutsev Lily-Rose poseeris projekti Self-Evident Project heaks, millega on seotud inimesed, kes on «kõike muud kui sada protsenti heterod», kirjutab Daily Mail.

«Lilyl on sotsiaalmeedias tuhandeid jälgijaid ja nad kõik olid täiesti rabatud. Mina mitte. Ma teadsin seda, sest ta räägib mulle kõigest. Me oleme superlähedasid ja olen meie suhte üle väga uhke. Lilyl on kõik joone peal - ta on väga terane laps ja üks targemaid inimolendeid, keda olen eales kohanud,» rääkis Depp.

«Ta on oma arengus minust juba mööda läinud ja mu sõpradest ka! Ja mida iganes ta teeb, kui ta vajab mu nõuannet, olen tema jaoks alati olemas. Lapsed teevad oma otsuseid ise ja lapsevanemana on kõige tähtsam neile tuge pakkuda. Seda ma teengi,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles