Elu24 video! Jüri Pootsmann staarielust: soovitusi antakse tihti, need tuleb meelde jätta ja rakendada

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädalal ilmus «Eesti otsib superstaari» 2015 hooaja võita Jüri Pootsmanni esimene lühialbum koos fänniraamatuga, mis on saadaval vaid Apollo poodides üle Eesti. Pühapäeval, 29. novembril toimub Kohvikus Sinilind plaadiesitluskontsert! Erikülaliseks Elina Born. Elu24 uuris, kuidas Jüril pärast saate võitu läinud ja mida esitluskontserdilt oodata!

Jüri Pootsmann rääkis Elu24-le, et EP-l on kokku viis lugu ning see valmis koostöös Vaiko Epliku ja Sten Sheripoviga. "Album on minulik, värske ja mis kõige tähtsam, mulle meeldib see muusika, mis seal peal," rääkis laulja, et teda valdab hetkel albumi üle õnn ja salvestamine möödus sujuvalt. "Võib-olla ajaga oli natukene keeruline, aga selle aja me lihtsalt pidime leidma. Mul oli ka muud teha, aga valmis ta sai."

Muusika, mida Jüri teha soovib, kõlab just seal albumil, aga hetkel ta veel otsib oma kõige minalikumat stiili. "See on põnev ja arendab, kui sa proovid ka teisi stiile," lisas laulja.

Esinemisi on Jüril palju olnud ning tuleb aina juurde - talvel asub Jüri Birgitiga jõulutuurile, lisaks on Elina Borniga tulemas jõululavastus. 29.novembril toimub albumi esitluskontsert. "Kõik on hästi põnev ja uus ja ma teen seda hea meelega."

Foto: Meisi Volt

Kas superstaariks olemisel on olnud ka tagasilööke? "Võib-olla on vahel see, et ei saa nii hästi magada, und jääb väheks," lisas Jüri, et kindlasti on vaja vahepeal ka puhata, enda jaoks aega leida ja magada.

Jüri on saanud kogenud muusikutelt ka nõu, aga jätab need nüandsid pigem hetkel enda teada. "Soovitusi antakse tihti, need tuleb meelde jätta ja rakendada."

Foto: Viktor Burkivski

Kuulsuse elu on laulja jaoks olnud rahulik ning tuli juba staarisaate ajal sujuvalt, kus sellega ka harjuda jõudis.

Lemmikut ühte ja ainsat staari ja iidolit Jüril ei ole. "Hästi palju on artiste ja inimesi, kellega ma sooviks koostööd teha."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles