Superstaar Adam Lambert esineb esimest korda Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert
Adam Lambert Foto: David Roemer

20. aprillil annab esmakordselt Eestis kontserdi hetke maailma üks popimaid meesartiste - superstaar Adam Lambert, kelle suurimate hittide hulka kuuluvad poplood «Whataya Want from Me», «Another Lonely Night», «If I Had You», «Ghost Town» jpt. Piiratud arv pileteid Rock Cafes toimuvale kontserdile tulevad müügile 16. novembril kell 10.00 Piletilevi müügipunktides.

2016. aastal toimuv kuuesteistkümnest kontserdist koosnev Euroopa tuur on Adam Lamberti esimene soolotuur pärast 5aastast pausi. Adam Mitchel Lambert on USA laulja, lauludekirjutaja ja näitleja, kes alates 2009. aastast on üle maailma müünud rohkem kui 2,5 miljonit albumit ja 5 miljonit singlit. Lamberti tähelend sai alguse 2009. aastal pärast Americal Idoli kaheksandat hooaega, mille lõppedes ilmus talt album «For Your Entertainment». Kauamängiv tõusis Billboardi edetabelisse kohale nr 3 ning sisaldas endas megahitti «Whataya Want from Me». Singlile sai osaks ka Grammy nominatsioon kategoorias «Best Male Pop Vocal Performance». Kolm aastat hiljem ilmunud album «Trespassing» tõusis Billboardi tabelis juba kõrgeimale kohale. Tänavu ilmunud «The Original High» sisaldas endas superhitti «Ghost Town», mis on Youtube keskkonnas kogunud juba üle 39 miljoni vaatamise. Singel tõusis iTunes Top10 tabelitesse Saksamaal, Taanis, Rootsis, Austrias ning TOP 1 positsioonile lausa 25 riigis. Lisaks oma soolokarjäärile on Adam Lambert koostööd teinud rockbändiga Queen, kellega koos tehti perioodil 2014-2015 väga edukas maailmaturnee. Piletid Adam Lamberti kontserdile tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti esmaspäeval, 16. novembril kell 10.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles