Galerii: Deja Vu Vanaema kostitas suure ja värvika Halloweeni peoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval 30.oktoobril toimus lounge'is Deja Vu meeleolukas Babulja pidu, mis sel korral ootas kõiki verdtarretavale Halloween Special peole. Alati lõbus Vanaema oli sel korral ettevalmistanud midagi hoopis teistsugust ja ootas koos PearlSmile'iga külla vaid kõige julgemaid, sest kohapeal avanesid uksed uskumatult kirevasse ja enneolematult kaunisse õudusesse.

Kassid, hiired, nõiad, draakulad ja palju muud - Deja Vu's võis sel ööl kohata lugematult palju värvikaid tegelasi, kes pidutsesid Babulja peole kohaselt säraküünalde, šampanjade ja külma viina saatel lõbusalt hommikuni!

Foto: Maksim Toome

Möödunud laupäeval ootas Vanaema kõiki enda juurde külla, et koos tähistada aasta kõige meelelahutuslikumat, põnevamat ja intrigeerivamat ööd. Üheks õhtuks muutus Deja Vu kohaks, kus oli võimalus kogeda kõige ehedamat Halloweeni pidu, mis ka kõige julgemal jala värisema võttis. 

Foto: Maksim Toome

Sel õhtul olid oma tee peole leidnud kõige uskumatumad tegelased. Öised külalised tekitasid küll kõhedust, kuid alati kaunid Babuja tütrekesed, Chocolady solaariumi kuldse jume ja PearlSmile särava naeratusega, kütsid peo temperatuurid sellegipoolest kurjakuulutavalt kõrgeks! 

Foto: Maksim Toome

Ka sel nädalal ootab Deja Vu kõiki lõbusatele peoõhtutele! Juba reedel, 6.novembril mattub Deja Vu kullasärasse Gold peol ning laupäeval, 7.novembril vallutavad Deja Vu kaunid baleriinid, kes Pähklipureja peol kui inglid lenneldes hõljuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles