Galerii: eesti kaunitarid vallutasid Vilniuse lounge'i

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel leidis aset ttagentuur.ee esimene üritus Vilniuses Mojo Lounge'is.

Programmi pakuti täismajale ning puudu ei olnud ka Leedu avaliku elu tegelased, teiste seas lauljatarid Indrė Burlinskaitė ning Greta Lebedeva. Õhtu võõrustajateks olid kaunitarid nii Eestist kui ka Leedust.

Esitleti uusimat pesumoodi ning kaunid külalised külvati üle kingisajuga ürituse koostööpartnerite poolt.

Foto: ttagentuur.ee

ttagentuur.ee eestvedaja Triin Teresk: "Mõeldakse, et mis see siis ikka ära ei ole... on ikka küll. Taaskord teine klientuur, totaalselt erinev eesti pidulistest. Inimesed ei ole harjunud siin veel vaatama - nende jaoks oli see üllatus, mida ja kuidas me tegime, kuid tagasiside on positiivne. Ollakse harjunud tagataustal tantsivate nukukestega, kes kedagi kunagi ei sega ega ka kellegi tähelepanu köida."

"Meie saabusime lavale klassikalise muusikaga ning külaliste nägudest oli lugeda vaid üht: "Mida?!" Tähelepanu oli meie, isegi poole show pealt joosti tüdrukutele saalist komplimentide ja "kingitustega" järgi."

Foto: ttagentuur.ee

Ka ttagentuur.ee eesti fännid toetasid nende esimest üritust õhtu eel heade sõnadega e-kirjade ja sõnumite abil - tüdrukud tänavad!

Väikestlaadi videot on võimalik uudistada ttagentuur.ee Facebooki fännilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles