Andrus Vaarik: Sepo numbri peaks näosaatest välja lõikama!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» 2. saade, Sepo Seeman
«Su nägu kõlab tuttavalt» 2. saade, Sepo Seeman Foto: Viktor Burkivski

«Su nägu kõlab tuttavalt» teises saates kehastas Sepo Seeman Aretha Franklinit ja laulis lugu «Think».

Andrus Vaarik: Minu meelest peaks selle numbri välja lõikama. See number seda eestlaste kroonilist pagulastepelgu küll ei leevenda. See on niigi üle mõistuse mõõtmed võtnud ja Sepo teeb ka neile nüüd Godzillat. Heldene aeg! Tubli, et üritasid. Aga eks seal vahepeal tuli Louis Armstrongi ka välja ja eks see Aretha on natuke väljapeetum daam. Ma loodan, et ma sind unes ei näe. 

Sepo: Küll sa näed. Nutad ja näed.

Olav Osolin: Eks see kõik on väga lõbus, kuni pole vaja ajada teda Aretha Frankliniga ühe joone peale. See kõik oli väga naljakas. Kui hakkaksime nüüd vokaalselt võrdlema, siis ei jäänud tõesti päris nendesse kõrgustesse.

Sepo: Kasutage fantaasiat!

Olav: Aga ma arvan jah, et kui võtta piisavalt suure fantaasiaga seda asja, siis... Üks Vene spordikommentaator kommenteeris, kui esimest korda tegi Nõukogude sportlane mäesuusatamist, siis ütles lõpus, et "jäi püsti". Täitsa jäi püsti, jah.

Sepo: Tanja, rahu! Katsu nüüd puude taga metsa näha. 

Tanja Mihhailova: Minu meelest sinu etteasted võiks olla kümme sekundit ja ülejäänud aja võiksid rääkida lihtsalt. See on geniaalne, mis sul suust välja tuleb. See Aretha kuju, Aretha hõngu on seal olemas...

Sepo: On, on! Sa oled ainus inimene, kes teab, mis mu sees toimub. Lähme tuurile koos! Jõulutuurile. Dave'i võtame ka kaasa. Kõigis Eesti kirikutes. Papa, mama i ja

Liis Lemsalu: Tol hetkel, kui see välja tuli, oli see ju feministide hümn. 

Sepo: Ma saan aru. Meie, naised, peaks kokku hoidma rohkem. 

Liis: Mul kahjuks ei tule rohkem praegu...

Sepo: Ma saan aru. Ma tean ühte väga head arsti.

Vaata Sepo hirmuäratavat etteastet TV3 videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles