Video: Mikk Mäel tulevad vanamehed paremini välja kui alaealised

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» 2. saade, Mikk Mäe
«Su nägu kõlab tuttavalt» 2. saade, Mikk Mäe Foto: Viktor Burkivski

«Su nägu kõlab tuttavalt» teises saates kehastas Mikk Mäe Willie Nelsonit ja laulis lugu «On The Road Again».

Tanja Mihhailova: Mulle on Willie Nelson alati meeldinud, nii tore selline vanaisa, tuleb pikkade juustega lavale. Mulle meeldis, et sa olid lihtsalt laval ja lihtsalt laulsid. Tundsin vahel puudust tema lahkest naeratusest. 

Liis Lemsalu: Minu arvates sulle väga sobivad need kaks patsi! Sa esitasid seda päris autentset ja sul endal oli ka päris mõnus seda teha. 

Andrus Vaarik: Mina pole kunagi eriti kantrilainel olnud, aga neist Ameerika laulvates loomakasvatajatest tean ma Dolly Partonit ja Willie Nelsonit. Tema ma tunnen ära, ta on tõesti imeline laulja. Minu arvates sa said väga hästi hakkama. Mul oli rõõm näha, et sa olid oma rõõmu üles leidnud. Eelmises saates, kui sa pikkadel kontsadel tuigerdasid Ämblikmeest otsides, siis olid sa mitte omas elemendis. Mängida küpset, oma arengu lõpetanud tarka inimest on väga raske.

Olav Osolin: Mulle tundus ka, et sul vanamehed tulevad paremini välja kui alaealised. Mulle meeldis väga see, et sa oskasid Willie Nelsoni puhul välja tuua sellise kulgemise, et aeg-ajalt jääb mulje, et ta jääb maha tempos, aga tegelikult on ta nii vana kala, et see ongi tema jaoks laulumaneer. Sümpaatne oli see, et sa mängisid kitarri ka kaasa. Sinu kuulsus muidugi kasvab iga päevaga. Juba lugesin lehest, kus öeldi, et Mikk Mäe isa Aivar Mäe...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles