Galerii: Hendrik Agur ja sõbrad andsid Rock Cafes vägeva rokkmuusika live'i

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Gustav Adolfi Gümnaasiumi direktor Hendrik Agur korraldas eile, 7.oktoobril Rock Cafes vägeva kontserdi, kus kõlas live'is maailma parim rokkmuusika: Pink Floyd, Led Zeppelin, aga ka Abba, Ruja ja Eesti 80ndate-90ndate omaloominguline rokk MEIDIONi esituses.

Lavalaudadel rokkis GAG Direktori bänd ja oma 30ndat sünnipäeva tähistav ja comebacki tegev rokkbänd MEIDION.

Foto: Viktor Burkivski

Kaasa tegid muusikasõbrad, kes on mänginud ja laulnud erinevates suurtes Hendriku korraldatud ja seotud kontsertprojektides: Riho Sibul, Lea Dali Lion, Robert Linna, Mikk Tammepõld, Indrek Patte, Margus Kappel, Laura Prits, Marianne Leibur, Anne Liis Puhk, Kaspar Tambur, Norman Salumäe, Siim Aimla GAG poistekoor, vokaalansambel GAMA2 jt toredad muusikud.

Foto: Viktor Burkivski

Hendrik Agur on tegelikult koolipapa, kelle kustumatuks kireks on spordi ja lennunduse kõrval muusika. Ülesastumised Nordea, Vanemuise ja Pärnu kontserdimajades läbi paljude aastate, suurte rokikoosseisude, kooride, ansamblite ja tantsurühmadega — sellest tuli omamoodi aruandev-kokkuvõttev live, millega tähistati Hendriku 5x10ndat sünnipäeva.

Foto: Viktor Burkivski

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles