Pühad on tulemas: Adam Lambert avaldab akustilise albumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert Malaisias pressikonverentsil
Adam Lambert Malaisias pressikonverentsil Foto: SCANPIX

USA laulja Adam Lambert avalikustas, et avaldab «tänupühade paiku» akustilise albumi.

Staar kinnitas uudist Austraalia telesaatejuht Dylan Lewisele, vahendab Billboard.

«Tulekul on akustiline plaat. Mul ei ole täpset avaldamiskuupäeva, kuid tõenäoliselt juhtub see tänupühade aegu - novembris või detsembris,» sõnas laulja.

Lambert pole ainuke staar, kes sellisest projektist teada annab - Justin Bieber teatas eelmisel nädalal, et 23. novembril ilmub tema akustiline album.

Lambert selgitas, et lood salvestati tema 2009. aasta debüütplaati «For Your Entertainment» promodes.

«Reisisime aasta alguses Euroopas ning tegime koos kitarristi ja trummariga palju promoesinemisi. Esitasime lauludest akustilised versioonid ning albumile jõuab ka materjali Glam Nation tuurilt,» selgitas staar.

Lambert lisas, et järgmise aasta kevadel-suvel on oodata tema teist stuudioalbumilt ning ta loodab seekord ise rohkem muusikat kirjutada. «For Your Entertainment» pandi kokku kahe kuuga ning Lambert on viie loo kaasautor.

Lamberti senimaani kõige suurem hitt on Pinki kirjutatud «Whataya Want From Me». (Kuula selle akustilist versiooni allpool!)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles