«Kodutunne» alustas uue saatejuhi ja suure heateoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutunne
Kodutunne Foto: Kanal 2

Esmaspäeval alustas Kanal 2s saatejuht Signe Lahteini juhtimisel uut hooaega heategevuslik «Kodutunne».

Veel kolm aastat tagasi oli Rowenal olemas kõik, mis õnnelikuks eluks vaja – elukaaslane, lapsed, oma kodu ja hea tervis. Saatuslik autoõnnetus võttis temalt aga ühe hetkega kõik.

Kui Rowena sõitis 2013. aasta aprillipäeval autoga lapsele lasteaeda järele, kaldus vastu tulnud raskeveok äkitselt vastassuunavööndisse, otse vastu Rowena autole... Noor naine jäi ellu, kuid oli esmalt pikalt koomas. Ärgates selgus, et tema ajukahjustus on väga ulatuslik: Rowena ei suutnud isegi pead ise hoida. Tema elukaaslane otsustas naise juurest lahkuda ja nii viisid Rowena viis kuud pärast õnnetust haiglast koju hoopis tema ema Marika ja noorem õde Marie.

Foto: Kanal 2

«See on kolmas kord saate ajaloos, kui kingime kellelegi päris oma kodu,» ütles Lahtein. «Rowenaga tutvumine oli minu jaoks meeletult inspireeriv. Mismoodi saab elurõõm sädeleda kellegi silmis, kes seda minule arusaadavalt sõnades väljendada ei saa – see on väga kihvt! Ja muidugi võtan mütsi maha tema ema Marika ja õe Marie ees. Tugevad eesti naised!»  

Kevadel kinkis üks pere «Kodutundele» korteri Valgamaal Linna külas, mis kuulub Helme valda. Seda valda juhivad suure südamega inimesed - just nemad rääkisid saatele Rowenast, kes kaotas ühe kohutava hetkega kõik, mis tal oli.

«Kodutunne» tegi korda terve korteri. Rowena, kelle polnud taastusravi jaoks sageli motivatsiooni, sai elule uue mõtte. 

Hea lugeja, milliste emotsioonidega vaatasid tänast saadet? Kuidas meeldib uus saatejuht?

Foto: Kanal 2

«Kodutunne» on Kanal 2s esmaspäeviti kell 20:30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles