"Downton Abbey" staar: lõpetasime sarja õigel ajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Downton Abbey» labrador Isis
«Downton Abbey» labrador Isis Foto: pbs.org

Sarjas "Downton Abbey" lord Granthamit kehastav Hugh Bonneville avaldas pärast viimase hooaja võtete lõppu, et veel ühe hooaja tegemine oleks olnud vale samm, vahendab Menu.

Foto: mtv.com

Sarja tegijad lõpetasid äsja viimase, kuuenda hooaja filmimise ning see jõuab sügisel ka ETV eetrisse. Lisaks on filmitud ka jõulude eriepisood.

Bonneville avaldas, et ilmselt oleks telesarja autoril Julian Fellowesil järgmisel hooajal süžee arendamise ideed otsa saanud, kuid ühe hooaja oleks saanud veel "välja pigistada" vahendas BBC.

"Meid on õnnistatud stsenaristiga, kellel on hulk lugusid, millega mängida ning sarja tegelased on kuue aasta jooksul täiesti välja arenenud," ütles Bonneville. Siiski peab ta sarja lõpetamist hetkel, mil see on oma populaarsuse tipul, ainuõigeks otsuseks. Tema viimased stseenid said filmitud juba esmaspäeval ning nüüd on näitleja üheks plaaniks kasvatada endale habe.

Foto: ITV/Nick Briggs

Lily James, kelle tegelaskujuks sarjas on leedi Rose Aldridge, kinnitas, et fännid peaksid viimase hooaja ja selle lõpuga kindlasti rahule jääma.

"Julian Fellowes on tõesti hästi hakkama saanud," rääkis ta. "Viimase episoodi stsenaariumi lugedes nutsin ma palju, aga need olid õnnepisarad," avaldas James.

Hiljuti on avaldatud ka mitmeid pilte "Downton Abbey" võtteplatsilt viimase hooaja filmimise ajal. Vaata pilte SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles