Kuhu saab Weekendi ajal auto jätta? Weekend Festival Baltic parkimise eest hoolitseb Barking

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimine rannaparklates. Pirita rannahoone tagune parkla.
Parkimine rannaparklates. Pirita rannahoone tagune parkla. Foto: Mihkel Maripuu

6.-8. augustini Pärnu rannas esmakordselt toimuv Weekend Festival Baltic ning maikuus jõuliselt uudse parkimislahendusega turule tulnud Barking.ee ühendasid jõud, et leida festivalipäevadel lahendus Pärnu parkimisprobleemile.

Hinnanguliselt on tavapäraselt Pärnus parkimiskohti 5000 autole ning Weekend Festival Baltic suurendab nõudlust 10000 parkimiskoha järele. Barking.ee võttis oma vastutada 3 festivaliparklat, mis kõik on mehitatud valvega.

Selle lehekülje vahendusel on kõigil soovijail võimalus broneerida omale sobilik parkimiskoht kasvõi juba täna. «Barkingul on hea meel olla sellise suurejoonelise projekti ametlik partner. Omalt poolt anname maksimumi, et festivali külastaja kulutaks parkimise peale võimalikult vähe aega, närvi ja raha,» lausus Barkingu äriarendusjuht Mikk Moses. «Weekendi nädalavahetusel võiks inimestel põhirõhk minna festivali nautimisele, mitte parkimiskoha otsimisele.»

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Festivalil astuvad üles: David Guetta, Hardwell, Tiësto, Example+dj Wire, Robin Schulz, Rudimental, Showtek, Felix Jaehn, Sub Focus, Chase & Status, Brennan Heart, Tungevaag & Raaban, Netsky, Syn Cole, Aron Chupa, (Ex) Da Bass, Grind Live, Beat Service, Darude, Super8 & Tab, HeavyWeight, The Second Level, Orkidea, Proteus, Tarmo Tammel, Kolzar ja Kristjan Hirmo.

Weekend Festival Baltic leiab aset 6.-8. augustini kaunis Pärnu rannas, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Festival pakub külastajaile lisaks mitmel laval rikkalikule programmile ka palju muid atraktsioone festivalialal, samuti ei puudu välisündmusele omased telkimisalad. Festivali ajaks on käigus eritransport Pärnusse nii Tallinnast kui Riiast.

Festivali piletid on müügil SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles