Galerii: Moisar ja Semjonov Baltic Boxing Unioni meistritiitlimatši eel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

22. juulil toimus Olybet Sports Baris Baltic Boxing Union (BBU) keskkaalu meistritiitlimatši, milles võtavad mõõtu Mirkko Moisar ja Pavel Semjonov, pressikonverents. Võistlus peetakse maha juba eelseisval laupäeval 25. juulil Kloogaranna Festivali raames toimuval Beach Fightil, algusega kell 22:00.

Foto: OlyBet

Pressikonverentsil võttis sõna lisaks võistlejatele ka BBU esindaja Alexander Karavajev, kes tutvustas föderatsiooni, juhatas sisse matši ja tutvustas reegleid.

Karavajev iseloomustas eelseisvat matši, kui meie lähiregiooni olulisimat profipoksi suursündmust, mis saab kindlasti olema väga põnev ja vaatemänguline.

Võistlejate endi iseloomustamiseks sõnas Karavajev järgmist:” Mirkkol on küll vähe kogemusi profipoksis, kuid tal on suur võitleja hing. Pavel seevastu omab juba pikaajalist profipoksikogemust ning kindlasti tuleb sellest väga põnev heitlus, mida soovitan kõigil oma silmaga vaatama tulla.”

Foto: OlyBet

Sõna võttis ka Mirkko Moisar, kes on ühtlasi matši korraldaja, koostöös EST Promotionsiga, ja Moisar Promotions esindaja.

”Mul on suur au ja väga hea meel korraldada sellisel tasemel matši ning arendada Eesti profipoksi. Eriti head meelt teeb mulle asjaolu, et Baltikumist leidub sportlasi, kes on valmis mulle vastu astuma,” rääkis Moisar.

Semjonov oli napisõnalisem ja konkreetsem, väites, et on kõvasti võistlusteks treeninud, ta on selleks igati valmis ning lubas anda Moisarile tugeva lahingu.

Foto: OlyBet

Kaheksa raundiline kohtumine, kus iga raundi pikkuseks kolm minutit, peetakse maha BBU ja EBU reeglite järgi, mida esindab Eesti Profipoksi Föderatsioon.

Võistluste referee on Jüri Tamm ning kohtunikeks Aleksandr Makushin, Sergei Tulski ja Artur Bõstreika, kes on kõik maailma ühe suurima poksiorganisatsiooni WBC poolt litsentseeritud. BBU poolne matši supervisor on Alexander Karavajev.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles