Mida kujutab endast Caitlyn Jenneri tõsielusari?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1976. aastal kümnevõistluses olümpiavõitjaks kroonitud Bruce Jennerist on praeguseks saanud naine ja tema nimeks on Caitlyn Jenner. Nüüdseks ka naisena avalikkuse ette astunud Jenner liitus seejärel ka Twitteriga ning jõudis koheselt ka Guinnesse rekordite raamatusse.
1976. aastal kümnevõistluses olümpiavõitjaks kroonitud Bruce Jennerist on praeguseks saanud naine ja tema nimeks on Caitlyn Jenner. Nüüdseks ka naisena avalikkuse ette astunud Jenner liitus seejärel ka Twitteriga ning jõudis koheselt ka Guinnesse rekordite raamatusse. Foto: SCANPIX

Caitlyn Jenner tegi põgusa sissevaate kaheksa-osalisse dokumentaalseriaali «I am Cait», mis jõuab publiku ette 2. augustil ning jutustab sellest, mida tähendab elada avalikult transseksuaalse naisena. Ise nimetab ta seda «uueks normaalsuseks». 

Väljaanne E! vahendab, et otsus teha realitysarja tuli soovist näidata teekonda jõudmaks selleni, kes sa tegelikult oled.

Naine lubab, et seriaalis räägitakse avameelselt kõigest. «Me teeme palju lõbusaid asju esmakordselt. Läheme näiteks esimest korda šoppama. Ehk teeme ka poisteasju: sõidame mootorrattaga, sest ka tüdrukud teevad seda!» Samas sisaldab uus elu ka Kardashian-Jenneri perekonna vanu traditsioone. Isadepäeva veetis Caitlyn näiteks autode seltsis, laste ja lapselapsega, kes kuhjasid ta üle kingade ja riietega.

«Ma arvan, et see on imeline,» ütles naine. «See, kui keegi oma unistused teoks teeb, on tõeliselt inspireeriv paljudele inimestele. Sa pead tegema seda, mis teeb sind õnnelikuks.» 

Vaata sarja tutvustavat videot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles