Uskumatu! Kanye West tunnistas, et Kanye West eksis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beck ja Kanye West
Beck ja Kanye West Foto: SCANPIX

Suure ego poolest tuntud räppar Kanye West tegi midagi ootamatut ja tunnistas, et ta võis eksida.

Veebruaris toimunud Grammy auhindadel tormas Kanye lavale, kui Beck oli vastu võtmas parima albumi auhinda, kirjutas Sunday Times. Ta küll ei seganud Becki tänukõnele vahele, kuid ütles hilisemas intervjuus, et muusik oleks pidanud «austama kunsti ja auhinna Beyoncele andma». Nüüd tunnistas ta, et ta võis olla «ebatäpne».

«Kas pole hämmastav, kuidas inimesi šokeerib tõde, millega enamik nõustuvad? Kui suures jamas me oleme, kui ma ei avalda ainult enda arvamust, vaid suure enamiku - 80, 90 protsendi - arvamust, ja ma satun selle pärast nii suurde pahandusse? Kui tõde on rahva arvamus. Asi pole täpsuses, vaid tõe definitsioonis. Selles võitluses, selles püüdluses ilu järele, püüdluses ägeduse poole, võitluses õigluse eest selles manipuleerivas tööstuses, võisin mina olla paaril korral ebatäpne. Kuid neid kordi on oluliselt vähem, kui käesolevatel süsteemidel,» rääkis Kanye. 

Seejärel võrdles ta end Leonardo da Vinciga: «Kujutage ette, kui Da Vincil või Michelangelol või Galileol oleks kästud mõelda ainult sellest, mille poolest nad tuntuks said. Da Vincil oleks niimoodi ainult üks idee. Kõikidele vihkajatele - ma ei ütle, et ma olen Da Vinci, kui minu arvates on igal inimesel õigus end kellegagi võrrelda. Ma võiksin end võrrelda selle tooliga, kus ma istun. Inimesi ärritavad mu võrdlused, kuid ma olen ekstreemne kõneleja ja ma räägin võrdlusi kasutades.»

Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS
Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles