Miks Anu Saagim tantsusaates ei osale?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim; "Olen üle prahi!"
Anu Saagim; "Olen üle prahi!" Foto: elu24.ee

Ehkki söakat ja särtsakat Anu Saagimit on saatesse «Tantsud tähtedega» osalema kutsutud rohkem kui üks kord, on naine pakkumise ikka ja jälle tagasi lükanud. Miks?

«Sellises projektis osalemine nõuab tohutult aega. Peaksin kõik oma tööd ja tegemised sinnapaika jätma ning täielikult asjasse pühenduma, kuid raha ma selles osalemise eest ju ei saaks,» rääkis Anu Kroonika online'ile.

Saagimi sõnul on Eestis kehv see, et teleprojektides osalemise eest nii nigelalt tasustatakse - kui meil tantsusaates osalemise eest ei maksta, siis mujal ilmas on asjad teisiti.

«Olen rääkinud paari tuttavaga, kes Soomes samas saates osalenud. Neil käib asi nii, et mida kaugemale saates jõuad, seda suurema summa saad. Nii on ka osalejatel motivatsioon paremaks muutuda ja endast maksimum anda,» selgitas Anu.

Eestis on aga vaatajaskond väike ning raha vähe ja seetõttu ei saa ka millestki sellisest unistadagi: «Eestis on telesaates osalemine lihtsalt fun. Projektides osaletakse selleks, et end märkavaks teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles