Vaata! Jana Kasel ilmus äge muusikavideo!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Navy Studio sünnipäev. Jana Kask
Navy Studio sünnipäev. Jana Kask Foto: Navy Studio

Jana Kask avaldas täna uue loo ja muusikavideo, kuid seekord ei ole tegemist originaalloominguga, vaid kaveriga Tuberkuloitedi loost Mu maja ees pole teed, mille originaalversiooni leiab nende 1997.a. ilmunud albumilt Õhtupimedas.

Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Loo autor on Alar Aigro, kes on Tuberkuloitedit vedanud algusest peale ning enamuse bändi lugude autor. Alar kommenteerib loo kunagist valmimist nii: "Sellest on muidugi pea 20 aastat möödas, kuid mäletan, et vaatasin oma aknast ühel suveõhtul välja ning nägin vaid suuri muruplatse, metsa ja võsa ning mõtetesse kerkis fraas "mu maja ees pole teed". See lugu räägibki tegelikult sellest, et olenemata tõigast, et meil mitte midagi ei ole, püüame siiski olla õnnelikud leides rõõmu ja energiat emotsioonidest, mida ei saa meilt keegi ära võtta".

Nüüd on loole antud uus hingamine. Olenemata sellest, et möödunud on peaaegu 20 aastat, arvab Jana, et loo sõnum sobib tänapäevasesse maailma suurepäraselt. "Ma arvan, et praegu ongi just õige aeg selle loo uuestisünni jaoks, sest inimeste argiprobleemid hakkavad üha enam nende emotsioonide ja rõõmude üle võimust võtma. Võibolla võiks korraks aja maha võtta ja tunda rõõmu nendest asjadest, mis päriselt olemas on", ütleb Jana.

Vaata Jana uut muusikavideot!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles