Airi Vipulkumar Kansar on taas lapseootel!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airi Vipulkumar Kansar
Airi Vipulkumar Kansar Foto: Mihkel Maripuu

Lauljatar Airi Vipulkumar Kansar (37) ootab koos indialasest abikaasa Vipuliga perre neljandat last. Möödunud aastal sündis nende esimene ühine silmarõõm Aryan.

Airil on eelmistest kooseludest kaks poega. «Olin omaperes ainus laps ja seetõttu olen alati unistanud suurest perest,» pajatab noor ema ajakirja Naised veergudel.

Viimane rasedus on Airil kestnud veel vähe aega ning suuri muutusi ta oma kehas ja olekus veel ei tähelda. Lapse sündimise tähtaeg on alles jõulude ajal.

Pea kaheksa aastat on Airi olnud taimetoitlane. Ei eelmise ega praeguse rasedusega pole ta oma toitumise põhimõtteid muutnud ning nendib, et on praegu tervem ja õnnelikum, kui kunagi varem.

Ka pisike Aryan on koos Airiga olnud taimetoidul ning pole kordagi haige olnud, isegi mitte palavikus. Poiss on suur ja tugev ning areneb jõudsalt. Poiss on juba üle aasta vana, aga saab veel ohtralt rinnapiima.

Foto: Mihkel Maripuu

Airi räägib õnnelikuna, kuidas nad abikaasa Vipuliga naeravad oma väikese põngerja Aryani naljade üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles