Ketikoerad: meil on ükskõik, mis trall Trubetsky ümber käib

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ketikoerad liikmeid jätab ükskõikseks Tõnu Trubetsky ümber toimuv trall
Ketikoerad liikmeid jätab ükskõikseks Tõnu Trubetsky ümber toimuv trall Foto: Ketikoerad/promo

Reedel rokiklubis Tapper  toimuval «Tudengipäevade Warm-up» kontserdil lisaks Vennaskonnale  esineva ansambli Ketikoerad liikmeid jätab ükskõikseks Tõnu Trubetsky ümber toimuv trall. Ansambli liikmete sõnul ei taha nad olla kaasatud poliitilisse kemplusesse, Vennaskond nende jaoks esineja nagu iga teine.

«Reedene kontsert on meie jaoks nagu iga teine – anname endast parima, pakkudes naeru, mässu ja energiat. Kui aus olla, siis ma ei olegi väga kursis Vennaskonna tegemistega. Usun, et tegemist on ägeda ansambliga, kuid Ketikoerad ei taha olla kaasatud mingitesse poliitilistesse mängudesse. Me teeme siiski muusikat!» ütles ansambli solist Ikevald Rannap.

Rannapi sõnul on Tapperis toimuv esinemine osa minituurist, mis on eelsoojendus ansambli peagi ilmuvale uuele singlile «Mäng». «Lisaks Tapperis toimuvale kontserdile saab meid eeloleval nädalal näha Tartus Genialistide klubis ja Haapsalus «Punk ja Rokk Nektar» festivalil,» selgitas Rannap
 

Ketikoeri on sel nädala võimalus näha erinevates Eestimaa paikades. Kolmapäeval astub ansambel üles Tartus Genialistide klubis, reedel Tallinnas klubis Tapper ja laupäeval Haapsalus «Punk ja Rokk Nektar» festivalil. Minituur on eelsoojendus peatselt ilmuvale raadiosinglile «Mäng».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles