ELU24 LIVE/ Külas käis andekas lauljanna ja laulukirjutaja Renate

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 live jätkas sel neljapäeval, 16.aprillil kell 12.00 otse-eetriga, kui külas käis andekas lauljanna, laulukirjutaja ja osav klaverimängija Renate ehk Renate Saluste.

Foto: Viktor Burkivski

Kaunis Renate Saluste on 21-aastane laulja ja laulukirjutaja, kelle esimesed lood ilmusid 2010. aastal, kui Tre plaadifirma noore lauljatari Youtube'i vahendusel avastas.

Renate on välja andnud hulgaliselt singleid, millest 2013. aastal ilmunud laul "Stiihia" tõi ka esimese tuntuse. Renate laule on Youtube'is kuulatud üle 4,5 miljoni korra ning nendest tuntumad on veel lisaks "Vajan Sind", "Põlen Seest", "Kuues Meel", "Vii Mind Endaga", "Teekond Hingeni" ja palud teised.

Renate on varasemalt andnud välja albumi "Teispoolsusest" ning peagi ilmub tema teine kauamängiv "Teekond Hingeni".

Foto: Viktor Burkivski

Lisaks tegeleb noor laulja ka kuulmise järgi klaveril kaverite loomisega.

Tema klaveril esitatud kavereid on Youtube'is kuulatud üle 6 miljoni korra ehk kokku on Renate videoid vaadatud üle 10 miljoni korra. Renate vaadatuimad klaveri kaverid on Avicii "Levels" (730 000 vaatamist), MT Eden Dubstep "Sierra Leone" (595 000 vaatamist), Edward Maya "Stereo Love" (kahel videol kokku üle 600 000 vaatamise).

Renate lõpetas 2010. aastal Albu Põhikool ning suundus siis Tallinnasse elama. 2013. aastal lõpetas ta Tallinna 32. Keskkooli ning praegu õpib teisel kursusel Tallinna Ülikoolis Haldus- ja ärikorraldus erialal.

Foto: Viktor Burkivski

Lauljatar Renate külastas Elu24 live otsesaadet üksinda, saates end ise klaveril. Saadet juhtis Elu24 bravuurikas peatoimetaja Anu Saagim.

Vaata järele, mis saates toimus!

Foto: Viktor Burkivski

Anu Saagim tänab Eestimaist moebrändi Denim Dream.

Copy
Tagasi üles