Video: James May pakub Jamie Oliverile konkurentsi?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James May
James May Foto: Youtube

Menuka autosaate «Top Gear» üks juhte James May on põhimõtteliselt «töötu», kuna märtsi lõpus lõppes tema leping BBCiga ning ta ei ole seda uuendanud ega pikendanud.

Hiljuti ilmus aga Youtube´i May video, milles ta õpetab karjuse pirukat ehk Shepherd´s Pied tegema, edastab Daily Mail.

May käivitas videoteseeria «JM´s Unemployed Tube».

May tegi nüüdse video oma kodus köögis ning juures olid kommentaarid, et kas ta valmistub telekokaks hakkama ning pakub kuulsale telekokale Jamie Oliverile konkurentsi.

May alustab oma söögitegemise videot sõnadega: «Tulge koos minuga hädaolukorra kööki või õigemini köögikesse, nüüd on see minu tööareaal. Kui minu video muud ei näita, siis seda kui tähtsad on saate režissöörid ja stsenaristid. Vabandan viletsa valgustuse pärast».

«Top Geari» saatus on pärast Jeremy Clarksoni vallandamist ning James May ja Richard Clarksoni töölepingu lõppemist ebaselge.

Hammond teatas juba varem Twitteris, et tema, Clarkson ja May on lahutamatud ning loodavad ka edaspidi midagi koos teha.

Shepherd´s Pie on Briti traditsiooniline vormiroog, mille põhiained on hakkliha ja kartulipuder.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles