Elu24 loosib piletid! Saksa jazz-lounge'i bänd De-Phazz esineb järgmisel nädalal Tallinnas

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa jazz-lounge bänd De-Phazz
Saksa jazz-lounge bänd De-Phazz Foto: promo

Juba vähem kui nädala pärast, 6. aprillil, on Tallinnas klubis Factory võimalik kuulata Saksa jazz-lounge'i bändi De-Phazz. Elu24 loosib kontserdile kaks pileti kahele!

De-Phazz on tuntud kui kollektiiv, kes segab erinevaid muusikastiile luues üha uusi kõlasid, mida esinemiste ajal ilmestavad põnevad videoefektid. Kui senimaani on Saksa päritolu kollektiiv olnud tuntud ja tunnustatud eelkõige kui elektrooniline jazz-lounge- muusikaga eksperimenteerija, segades omavahel muusikalisi stiile ja suundi nagu jazz, funky, pop-soul, dub, break beat, downtempo, easy-listening, siis uue kontserttuuriga «Private» liigub bänd aga tagasi juurte juurde ja toob lavale ehedamaid džässikõlasid.

Bändi solisti Pat Applettoni on nimetatud üheks Saksamaa olulisemaks uueks hääleks kaasaegses džässmuusikas ja just tema võimas hääl on üks põhjustest, miks tuur «Private» keskendub vokaalile ja klassikalisemale džässmuusikale. Samas aga on bändi eesmärgiks alati olnud uue ja vana kombineerimine luues seeläbi midagi uut ja põnevat. Bändi eestvedaja DJ Pit Baumgartneri sõnul miksib ta bändi muusikas peaaegu kõike, mis teele satub ja vähegi huvitav tundub. Nii võibki kollektiivi loomingus kuulda näiteks kilde Ella Fitzgeraldi paladest või 10 sendi eest Kirbuturult ostetud plaatidelt.

Bänd on tegutsenud juba 1997. aastast. De-Phazzi läbilöögihitiks sai «The Mambo Craze» ning 2001. aastal ilmunud albumit «Death by Chocolate» müüdi juba üle 100 000 koopia ning bänd sai mitu nominatsiooni mainekatel Saksa Echo auhindadel.

Kollektiiv külastas Eestit ka 2007. aastal Jazzkaare raames ning soe publiku vastuvõtt on põhjus, miks De-Phazzi Eestis taas kord näha saab.

Foto: promo

Kontserdi korraldaja Best of Music esindaja Aivars Lipenitis on veendunud, et Tallinna publikut ootab ees huvitav kontsert. «De-Phazz on bänd, mis mängib alati täismajadele ja selle põhjus peitub nende muusika ainulaadsuses. Mul on hea meel, et bänd on oma tuuri raames Baltikumis ja eriti hea meel on mul selle üle, et saime bändi üle aastate taas Eesti publiku ette tuua. Kontsert tuleb hea ja nii klassikalise džässi kui modernse muusika austajatel on kahtlemata põhjust kohale tulla,» rääkis Lipenitis.

Elu24 loosib kontserdile kaks piletit kahele! Soovid võita? Saada kiri märksõnaga DEPHAZZ aadressile toimetus@elu24.ee ning kirjuta, miks just sina peaksid tasuta muusikat kuulama saama! Lisa kindlasti ka oma täisnimi ja telefoninumber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles