GALERII! Golfitarid tähistasid naistepäeva BMW Sisegolfikeskuses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel kogunesid BMW Sisegolfikeskusesse Eesti golfitarid, et tähistada naistepäeva.

Foto: Ajakiri Golf

Külalistele pakkus silmailu NLY Golfwear, kes tutvustas 2015. aasta golfiriiete kollektsiooni.

Uus kollektsioon koosneb kolmest osast, mida kõike ühendab naiselikkus, mis koos funktsionaalsusega ongi NLY Golfweari põhilisteks märksõnadeks. Esimene teema on Golfing Wawes, mille tumesinise- ja valgetriibulise ning valge kombinatsioon on inspireeritud veest ja selle rollist golfimängus. Teemakleidid sobivad ühtviisi hästi nii golfirajale, kuid samuti ka näiteks kuumal suvepäeval merel sõitmiseks.

Foto: Ajakiri Golf

2015. aasta teine teema on Romantic Pique, mis on üles ehitatud ideele, et pikeekangas on justkui golfiriietuse alustala.

Tegemist on kollektsiooni kõige klassikalisema osaga, mille tooteid kaunistavad väikesed romantilised detailid. Kolmas teema kollektsioonis on Floral Beauty, mis on pühendatud ilusale loodusele, mis meid golfirajal ümbritseb. Särav lilleline kangas, mis on selle teema põhiliseks kandvaks jõuks, muudab kõik oma kandjad otsekui kauniteks lilleõiteks.

Kõik NLY Golfweari tooted on õmmeldud kvaliteetsetest spordikangastest, seega ei ole need mitte lihtsalt ilusad, vaid ka väga mugavad kanda.

Foto: Ajakiri Golf

«Golfimängu populaarsuse tõstmiseks Eestis on väga oluline, et golfimänguga saaks tuttavaks aina rohkem naisi. Millal siis veel naistega sel teemal rääkida, kui mitte naistepäeval?» arvas ajakirja Golf väljaandja Monika Kuzmina.

«Naistega käib alati kaasas ka enese eest hoolitsemine ja hea väljanägemine. See, et meie väikses Eestis on oma golfiriiete toojad, väärib riigi tõstmist maailmakaardile. On suhteliselt hulljulge valmistada naistele mõeldud golfiriideid nii tagasihoidlikule turule, kus golfi mängib kusagil 3000 inimest, valdavalt mehed. Loodan siiralt, et neil õnnestub pääseda maailma golfiturule,» kommenteeris ajakirja väljaandja golfi kaasas käivaid trende.

Foto: Ajakiri Golf

Samuti tutvustasid oma moekollektsioone Callaway ja J. Lindeberg ning vestlusringis rääkis golfist psühholoog Rita Rätsepp.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles