Galerii: naistepäeval toimunud heategevuskontsert oli edukas ning laagrisse sai pea 30 last!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

8. märtsil toimus Estonia kontserdisaalis heategevuskontsert, millega koguti raha puudustkogevate perede laste Päikeselaagri fondi. Kokku koguti kontserdiga, mille korraldasid Tallinn Hansa Rotary Klubi ettevõtlikud naised, raha 30 lapse toetuseks.

Foto: Terje Lepp

Kontserti külastasid ning annetuse tegid Eiki Nestor, Enn Kunila (pildil), Enn Veskimägi, Ivari Padar, Urve Palo ja paljud teised.

Foto: Terje Lepp

Projekti tunnustas kohapeal ka sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt (vasakul), andes klubile üle tänukirja, millel seisis: «Tänan, et olete algatanud traditsiooni ja loonud võimaluse, pühendanud oma aega vabatahtlikena, et lastel oleks võimalus veeta puhkust päikeselises lastelaagris. Kõik me oleme pärit lapsepõlvest, teie loote paljudele lastele paremat lapsepõlve!» Koos tänukirjaga andis minister projekti toetuseks Sotsiaalministeeriumi nimel laagri korraldajatele üle 1000 eurot.

«Soovime tänada kõiki meie seniseid toetajaid. Suur rõõm on ühtviisi iga eraannetaja kui ka ettevõtte panusest. Et riik on ka omalt poolt projekti tunnustanud, paneb meid senisest enam uskuma koostegemise jõusse. Projekt, mis sündis südameis ning õnnestus juba esimesel aastal, sirutab sel suvel tiibu laste rõõmuks loodetavasti veelgi enam,» oli klubi kogukonnateenistuse juht Kristel Voltenberg peale kontserti looturikkalt. «Kui tahame olla uus Põhjamaa, siis iga panus lastesse ‒ meie kõigi tulevikku ‒ on õigel eesmärgil antud panus,» lisas Voltenberg.

Foto: Terje Lepp

8. märtsi heategevusliku kontserdi peaesineja oli ansambel Noorkuu koosseisus Ilmar Madison, Rein Kahro, Martti Meumers, Märt Murrik ja Remi Teras.

Foto: Terje Lepp

Publiku ette astus ka Rahvusooper Estonia poistekoori vanem õppekoor Jaanika Kuusiku juhendamisel.

Siinkohal kõigile headele inimestele ja ettevõtetele üleskutse võtta julgesti ühendust Päikeselaagri projektijuhiga Kadri Purjega ning pakkuda oma abi. Kõik, nii rahaline abi kui ka näiteks abi transpordi korraldamisel või muu sarnane toetus, on teretulnud.

Päikeselaagri projekti toetamiseks on võimalik teha annetusi Tallinn Hansa Rotary Klubi MTÜ arveldusarvele EE972200221059664072, märksõnaga «Päikeselaager». Samuti saab annetada helistades Päikeselaagri heategevuslikule numbrile 9001210.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles