Sharon Osbourne: Kardashianide edu põhineb puhtalt välimusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian, Kendall Jenner, Bruce Jenner, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian ja Khloe Kardashian
Kim Kardashian, Kendall Jenner, Bruce Jenner, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian ja Khloe Kardashian Foto: SCANPIX

Teletäht Sharon Osbourne usub, et Kardashianide-Jennerite klanni edu aluseks on nende välimus.

Sharon märkis, et Kris Jenneri tütred - 35-aastane Kourtney, 34-aastane Kim, 30-aastane Khloe, 19-aastane Kendall ja 17-aastane Kylie - on kõik väga ilusad, kirjutab Closer.

«Meie pere on rambivalguses seetõttu, et Ozzy on rahvusvaheline staar, kuid nende kuulsus on ehitatud ainult ilule. Keda te teate, kellel on viis imekaunist tütart? Igas perekonnas on vähemalt üks, kes on teistest koledam! Kendall on käinud minu saates ja ta on ääretult võluv. Kim on mõjutanud tervet põlvkonda noori tüdrukuid, mis on päris suur vastutus. Austan neid ja nad meeldivad mulle, kuid nende moraal erineb meie perekonna omast,» seletas Sharon.

Ehkki Sharoni sõnul on Kardashianid meeldivad inimesed, mõistab ta hukka nende harjumuse karusnahast riideid kanda ja panna seda selga isegi pooleteiseaastasele North Westile.

«Ma tean, et PETA palus neil selle jama lõpetada. North pole mingi aksessuaar - ta ei peaks koledaid moerõivaid kandma. Karusnahk ajab mul südame pahaks ning selle kandmine on ajast ja arust moodus näidata, kui rikas sa oled. Meie vanavanemad tegid seda, kuid nüüd oleme targemad ja julm on seda äri käimas hoida,» arvas Osbourne.

Ozzy Osbourne ja Sharon Osbourne
Ozzy Osbourne ja Sharon Osbourne Foto: GUS RUELAS/REUTERS
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles