Ülle Suurhans-Pohjanheimo: olen väsinud presidendiproua valgetest kleitidest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Suurhans-Pohjanheimo
Ülle Suurhans-Pohjanheimo Foto: promo

Presidendi vastuvõtu kleidiralli on täies hoos. Presidendiproua ja tema külaliste kleitidele jagavad hinnanguid nii moevaldkonna spetsialistid , kui ka tädi Maali piimapoes.
 

Tuntud moekunstnik, kes isegi valmistanud proua Ilvesele kostüüme, leiab seekord, et Evelin kipub oma valge eelistusega liialdama.

Foto: Liis Treimann

Pohjanheimo proua Ilvese tänavusest presidendi vastuvõtu kleidist: Olen väsinud vaatamast taas üht Evelini valgetest kleitidest. Värve on nii palju, miks piirduda kogu aeg ühe ja samaga.
 

Foto: Presidendi kantselei

Pohjanheimo: Tänavusel vastuvõtul torkasid taas silma ka Eesti lipuvärvi sinised kleidid ja üldse viiskümmend sinist varjundit. Eestimaa kangapoed on ilmselt sinistest materjalidest tühjaks ostetud.

Liiga palju sinist ja tumedaid toone, muutis vastuvõtu külmaks. Võiks sellest sinisest juba üle saada! Üldine pilt oli tuim, iseloomutu...

Foto: Liis Treimann

Ülle Suurhans-Pohjanheimo valmistas tänavusele presidendiballile kuus kleiti. Üks neist oli ultramoodne fuksiakarva, puhhvis varrukatega sädelev kleit.

Foto: Viktor Burkivski

Pohjanheimo on ka Keit Pentus-Rosimannuse uhke pulmakleidi autor.

Foto: Sille Annuk, Margus Ansu

Pohjanheimo on ka selle Evelin Ilvese kuldse, ampiirlõikelise kleidi autor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles