Video: «Viiskümmend halli varjundit» muudab eestlaste seksikombeid?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatu "Viiskümmend halli varjundit" autor E. L. James.
Raamatu "Viiskümmend halli varjundit" autor E. L. James. Foto: SCANPIX

Juba sel reedel jõuab kinodesse film, mis nii Eestis kui ka mujal maailmas on juba praegu rekordeid purustanud.

Foto: Youtube

«Viiskümmend halli varjundit» raamat, mille ainetel film vändati, on Inglismaal pannud inimesi massiliselt seksilelusid ostma. Kas sama trend on juba ka Eestis?

Erootiline romaan on muutnud ka inimeste suhtumist sidumismängudesse.

Vähemalt Suurbritannias on kasvatanud romaan plahvatuslikult erootikapoodides müüdavate seksmänguasjade müüginumbreid. Britid on muutunud magamistubades ulakamateks ja julgemateks.

Sekspoe müüjatar: Eriti populaarseks on muutunud sidumismängud, ka kivikestega piitsade müük kasvas 80 protsenti. Keharakmete müük on kolmekordistunud. Silmsidemete müük on kahekordistunud.

Film «Viiskümmend halli varjundit» on kindlasti aasta üks oodatuimaid ja kõmulisemaid filme. Selle esimene osa jutustab tagasihoidliku ja naiivse tudengineiu ja rikka ärimehe vahelisest ohtlikuvõitu armusuhtest. Nägusa miljonäri erootiline maitse on väga omapärane... Paljud seda võibolla ei mõistaks...

Foto: Klubi Teater

Londoni Armukeste Kooli omanik Josephine: «Viiskümne halli varjundi» mõju on olnud meeletu. Eriti minu äri jaoks. Oma koolis õpetan ma seksist huvituvaid inimesi, kuidas saada «käskijannadeks» või nõustan paare. Ma olen märganud, et tänu filmile on mu klientide arv 50 protsendi võrra kasvanud.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles