Britney Spearsi ekskallim hukkus Talibani käe läbi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears
Britney Spears Foto: SCANPIX

Piloot John Sundahl, kellel oli 2007. aastal suhe lauljatar Britney Spearsiga, hukkus Kabulis, kui Taliban tema helikopteri alla tulistas.

44-aastane Sundahl käis 33-aastase Spearsiga lühikest aega, kuid just tema olevat see, kes aitas lauljataril üle saada tema raskematest aegadest, mil ta ajas pea kiilaks ja liialdas alkoholiga, kirjutab Mirror.

Sundahl töötas viimased kuud eraettevõtja palgal Afganistanis, kus tema põhitööks oli ametnike sõidutamine.

Britney ja John kohtusid 2007. aastal Anonüümsete Alkohoolikute koosolekul Los Angeleses. Pärast lühikest romanssi jäid nad sõpradeks. «Britney on muserdatud. See mees oli talle väga armas,» ütles allikas.

John rääkis kunagises intervjuus, et ta hoiatas Spearsi: «Ma ütlesin talle, et kui teelt kõrvale kaldud, ei jää sa ilmselt elama. Ütlesin talle, et kui sa ei taha enda pärast kaineks saada, tee seda laste pärast.»

Sundahli vend Karl seletas, et piloot oli just Kabulist välja lennanud, kui tema helikopter alla lasti. «Riigiametnikud ütlesid meile, et John suri. Nad ütlesid, et seda tegi Taliban. See on kohutav. Meie pere on šokis. Muvanemad on eakad ja see on neile väga raske. Teame, et Britney on samuti vapustatud. John sai Britneyga hästi läbi, nad rääkisid aeg-ajalt. Nad käisid lühikest aega, kuid pidasid pärast seda sidet.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles