Eesti Muusikaauhinnad 2015 gala esinejate rida täienes veelgi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Genka
Genka Foto: EMA2015

Järgmisel neljapäeval Nordea Kontserdimajas toimuval Eesti Muusikaauhinnad 2015 auhinnatseremoonial esinevad Getter Jaani & Risto Vürst, Genka & Paul Oja ning Elephants From Neptune. Varasemalt on välja kuulutatud Tanja, Karl-Erik Taukari, Curly Stringsi ja Ewert and The Two Dragonsi esinemised.

15. jaanuaril toimuva Eesti muusika suurima auhinnatseremoonia õhtujuhid on Ott Lepland ja Ines. Kätte jagatakse tunnustused 17 kategoorias, sealhulgas auhind Panus Eesti Muusikasse. Žürii andis oma hääled lauludele, 150 eelmisel aastal ilmunud albumile ja üle 200 muusikavideole.

Foto: EMA2015

Põnevuse ja ärevusega oma esinemist galal ootav Getter Jaani esitab auhinnatseremoonial oma viimast singlit «Isa jälgedes».  «Meie esinemise teeb eriti põnevaks see, et ühendame laval kaasaegse popploo, räpi ja orkestri,» ütles laulja.

Genka ja Paul Oja esitavad galakontseril loo «Jeesus Presley». 

Foto: EMA2015

Robert Linna Elephants From Neptune'ist ei kergita katet  bändi esinemise detailidelt, mainides vaid: «Publikut üllatame  etteastega, millesugust me pole mitte kunagi ennem teinud,» isades: «Aasta 2014 oli meie jaoks väga töine ja tähtis, kuid  selle kõrvalt jäi silma päris paljude uute artistide plahvatuslik areng. Tohutult on tekkinud artiste, kellest me pole enne  midagi kuulnud ja see on väga põnev.» 

Auhinnagalast Nordea Kontserdimajas teeb otseülekande TV3.

Eesti Muusikaauhinnad 2015 käivitab Jägermeister. «Eesti Muusikaauhinnad on vaieldamatult Eesti muusikaelu üks tippsündmusi ning meil on rõõm seda nüüd juba teist aastat toetada,» ütles Elektrum Eesti juht Raivo Videvik.  «Suurepäraste muusikute, artistide ja nende loomingu tunnustamine on kahtlemata oluline. Usun, et tunnustamine innustab artiste ja mul hea meel, et saame sellesse panustada. Iseäranis elame muidugi kaasa elektroonilise muusika kategooriale,» lisas Videvik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles