Elu24 video! Liis Lemsalu finaaliloo esitusest: võin öelda, et ma ikka laulsin!

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Populaarse TV3 tele-show «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja võitis andekas näitleja Mart Müürisepp, finaalis neljandale kohale jäi aga lauljatar Liis Lemsalu, kes arendas endas ka tantsija talenti. Mis aga juhtus Michael Jacksoni lugude esitamise ajal? Tundus, et heli polnud paigas. Elu24 uuris järele!

Televiisorist ülekannet jälgides tundus, et Liisi etteaste heli polnud päris paigas - taustamuusika kõlas Liisi häälest täielikult üle. Lisaks jäi alguses silma, et Liis pani suu kinni, kuid laul läks edasi... Seda märkasid ka inimesed Saku Suurhallis ning Elu24 uuris Liisilt üle, kuidas ta enda esitusega rahule jäi!

«Emotsioonid on positiivsed! Mul on ääretult hea meel, et sain selles projektis osaleda ning kõik osalejad on nii uskumatult toredad inimesed,» rõõmustas Liis Lemsalu lava taga pärast finaali-show'd.

Foto: Viktor Burkivski

Liis tunnistas, et tõesti olevat olnud mingisugused heliprobleemid, aga ise ta ei ole veel jõudnud oma esitust järele vaadata, et kontrollida, mis täpselt nihu läks.

«Võin öelda, et ikka laulsin!» lisas Michael Jacksoni popurriid lugudest «Dangerous», «They Don’t Care About Us» ja «Thriller» esitanud Lemsalu.

«Otsesaates võib nii palju asju juhtuda ning nihu minna, et ma selles suhtes ei põe. Läks nii nagu läks, tantsisin ja andsin endast parima. Show oli nii hea, et see ei olnud maailma lõpp,» lisas tubli esituse teinud Liis.

Foto: Tiit Mõtus

Liis rääkis Elu24le ka paari sõnaga Eesti Laulust, kuhu ta pääses koos Egert Milderiga poolfinaali. «Ma absoluutselt ei tea, mis sellest väga saab, Egert on reisil ja tuleb jaanuari alguses alles. Tahaks midagi lahedat muidugi teha ja loodetavasti tulevad meil head ideed,» ei välistanud Liis ka seda, et ehk näeb teda taas tantsimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles