Käib saate «Su nägu kõlab tuttavalt» peaproov

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt
Su nägu kõlab tuttavalt Foto: Karli Saul/SCANPIX

Täna õhtul selgub Saku Suurhallis saate «Su nägu kõlab tuttavalt» selle hooaja võitja. Osavõtjad on terve päeva lavaproove teinud ja hetkel on käimas viimane läbimäng enne õhtust kontserti.

Läbimängu ajal liikuda ei tohi ja see tehakse kõigile saalisviibijatele enne läbimängu algust selgeks. Kõrvalt on kuulda spekulatsioone, kes tänase lõppkontserti võidab, tundub, et ka tegijate seas on tekkinud omad favoriidid.

Lavale ilmub Mart Sander, kes tutvustab tänast žüriid ja teeb ka mõne nalja, mida arvatavasti õhtul eetris ei kuule.

Kogu produktsioon on sekundini läbi planeeritud, sealhulgas ka aplausi võimalik kestus. Vahekäikudes voorivad ringi Segwaydel operaatorid.

Esimesena astub üles Liis Lemsalu, kes esitab popurrii Michael Jacksoni kolmest loost. Nii koreograafia kui vokaalne osa tuleb Liisul vägagi usutavalt välja. Kohtunikud jätavad pikad kommentaarid õhtuks ja ütlevad ajatäiteks paar sõna.

Kõrvalt kostub noorte tüdrukute jutt: «Kas see on päriselt või unenägu?»

Foto: Instagram

On näha, et aeg mängib hetkel tähtsat rolli, kuna isegi proove tutvustavad videoklipid keritakse kiirelt läbi.

Laval ilmub Lauri Liiv, kes on kehastunud Michael Bubléks ning esitab kauni ballaadi «Cry Me a River». «S*taks hea esitus!» kommenteerib esitust Sander.

Tänases finaalis ei astu üles ainult finalistid ja juba jõuabki lavale Luisa Värk, kes esitab täna Alicia Keys lugu «Empire State of Mind». Peale Luisa esitlust, tekib laval kerge segadus - kas žürii kommenteerib ka finaalist välja jäänud artiste või mitte. Otsustatakse, et kõik oleneb ajast.

Kristel kehastub täna Disney printsessiks Elsa lauldes filmist «Forzen» tuntud lugu «Let it Go». Lava täitub tehislumega ja kuigi Kristel suudaks ka vaido ma häälega lava täita, on tal abiks päris suur hulk valgesse riietatud tantsijad.

Foto: Instagram

Kuigi Uku Suviste ei kuulu finalistide hulka, astub ta siiski täna üles Bruno Marsina. Energiline laul, mis algab Uku trummisoologa, näitab, et Suviste jätab kindlasti oma tänasel üritusel oma märgi maha. «Mitte midagi ei saanud aru,» kõlab taas Mart Sanderi kommentaar.

Mart Müürisepp astub täna Jaak Joala kingadesse ja muidu ehk humoorikate etteastete poolest tuntud näitleja kannab ette tõeliselt südantlõhestava ballaadi «Unustuse jõel».

Jan Uuspõld ja Marju Länik esinevad täna järjest ilma pausideta. Uuspõld kehastab Robert Palmerit looga «Addicted to Love» ning Länik Shania Twaini lauluga «Man, I Feel Like a Woman», mille muusikavideo oli inspireeritud Palmeri omaaegsest hitist.

Läbi harjutatakse ka eriauhindade üle andmine, kuid põnevuse hoidmiseks, me hetkel nende võitjaid ei avalikusta.

Õhtused üllatusesinejad on Ott Lepland ja Koit Toome, kes esitavad midagi ennenägematut, kuid pinge hoidmiseks ei avalda me ka nende tänaseid karaktereid. Vüime lubada, et nende etteaste ei jäta kedagi külmaks. Mart Sander kommenteerib just nähtut järgnevalt: «F*ck, kui õudne!»

Lõpuks harjutati ka läbi erivooru ülesasted, kus tänased finalistid esitavad sel hooajal kõlanud laule. Kiirelt mängitakse läbi ka võitjate välja kuulutamine ja osalejad suunduvad grimmi ruumi oma välimusele viimast lihvi andma.

«Su nägu kõlab tuttavalt» finaal algab täna kell 19:30 TV3 eetris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles