George Clooney ei kavatse lapsi saada

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney
George Clooney Foto: SIPA / SCANPIX
Hollywoodi staar George Clooney, kes tutvustab praegu Veneetsia filmifestivalil koos kolleeg Brad Pittiga uut linalugu «Burn after reading», on pere loomiseks liialt oma isiklikku vabadusse kiindunud.

Ehkki 47-aastane Cooney ise isaks saada ei kavatse, kiitis ta Brad Pitti, kes koos näitlejannast kaasa Angelina Jolie’iga kuut last kasvatab, vahendab Femalefirst.

«Mina ei saaks sellega hakkama, mida Brad ja Angie teevad,» rääkis Clooney. «Mul pole seda pühendumust ega kannatlikkust, mida pere eest hoolitsemiseks vaja läheb. Imetlen neid omadusi teistes inimestes, aga see pole minu jaoks.»

«Teen täpselt seda, mida teha tahan,» jätkas staar. «Veedan samade sõpradega aega, puhkan Itaalias ja siis lähen tagasi tööle. Püüan mitte millegi muu pärast muretseda.»

Selle nädala teisipäeval nähti Clooneyt Veneetsia filmifestivalil peetud heategevusgalal istumas Itaalia-Argentiina päritolu lauljanna Lola Ponce’i kõrval.

Tegu on esimese korraga, mil selle aasta algul ettekandja Sarah Larsonist lahku läinud Clooneyt kellegagi romantiliselt seostatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles