Jan Uuspõld sooritas keerulise tantsunumbri ja võitis näosaate

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmes saade, Jan Uuspõld
«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmes saade, Jan Uuspõld Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmendas saates kehastas Jan Uuspõld Fred Astaire'i ja laulis lugu «Puttin' On The Ritz».

Olav Osolin: Sa nägid väga noobel välja ja kui sa tulid sealt kergel tantsusammul, siis ma mõtlesin, et kas sa ikka vead tolleaegse šniti välja, mille liikumises Mart annab iga kord aimu, kuidas seda tuleb teha. Ega sa väga palju Mardile alla ei jäänud. Olid reipakene ja vedasid grimassi, nagu sa oleks kogu aeg õnnelik ja lõid lõbusalt tantsu. Ütleme, et see oli selline decent number, nagu ütleks inimesed kusagil Manhattani peal.

Tanja Mihhailova: See tants tuli palju paremini välja kui Bieberi tants. Loodan, et said maitse suhu ja jätkad nii edasi. Vokaali poolest kõrgemad noodid olid tal veidi teravamad ja väike vibra oli ka lõpus. Selle numbri mõte oli fun ja see kõik oli olemas.

Henrik Normann: Mulle meeldib, et kui laval on suhteliselt keerukad tantsu- ja laulunumbrid, siis saali ei oleks tunda higihaisu. Ja seda ma ei tundnud. Aitäh.

Andrus Vaarik: No mis me räägime, meie ees on ju tantsusaate võitja. Tõesti, higihaisu ei olnud tunda, aga näha on, kui palju sa oled higi valanud selle kerguse saavutamiseks.

Jan võitis seitsmenda saate. Ta annetas võidetud 1000 eurot Eesti Vähihaigete Laste Vanemate liidule.

Seitsmenda saate punktitabel oli järgmine:

Foto: TV3

Üldseis pärast seitsmendat näosaadet:

Foto: TV3

Vaata TV3 videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles