Noortebänd 2014 kõik poolfinalistid on selgunud!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile hilisõhtul selgusid tänavuse Noortebändi konkursi viimased poolfinalistid, kui facebookis lõppes eelvoorude publikuhääletus.

Noortebändi facebooki publikuhääletuse võitis Raplamaa ansambel St. of Dreams, kelle poolt hääletas 2218 inimest ning teisena pääses poolfinaali Tallinna bänd Wrath Mocha, kes teenis 2165 inimese poolehoiu.

Publikuhääletusel osales 19 ansamblit ning hääletada sai 4. novembrist kuni 10. novembri südaööni. Lisaks oli juba varasemalt selge kaheksa poolfinalisti, kelle valis Tallinna ja Tartu eelvoorudest välja žürii.

Noortebänd 2014 poolfinaalid toimuvad juba tuleval nädalavahetusel, kui reedel (14.11) ja laupäeval (15.11) selgitatakse Tallinnas klubis ULME (Tulika 9-11) välja viis bändi, kes osalevad 28. novembril klubis Hollywood toimuval finaalkontserdil. Uksed avatakse mõlemal päeval kell 19:30 ning pileteid saab osta koha pealt ja piletilevist. Täpsemat infot leiab Noortebändi facebooki lehelt.

Foto: Tairo Lutter

Noortebänd 2014 poolfinalistid:

The Werg (Saaremaa, Kuressaare)

Attention, Please (Harjumaa, Saue)

Djently (Harjumaa, Tallinn)

Almost Natural (Harjumaa, Tallinn)

IRIE (Pärnumaa, Sindi)

Innersound (Tartumaa, Tartu)

Tuli (Lääne-Virumaa, Rakvere)

Münster (Tartumaa, Tartu)

St of Dreams (Raplamaa, Rapla)

Wrath Mocha (Harjumaa, Tallinn)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles