Venemaa sekspomm Katja Sambuca uus kodu on Haapsalus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vene erootikatäht Katja Sambuka on asunud täitma oma suvel antud lubadusi ja ostis Haapsalu vanalinna korteri, vahendab Läänlane. Suhtlusvõrgustikku VKontakte tegi ta aga kodulehekülje, kus nimetab Haapsalut oma uueks kodulinnaks.

Foto: Katya Sambuca erakogu

Karja 6 korteriühistu esimees ja kohviku Haapsalu Raamat pidaja Raimond Julle sõnul ostis Sambuka korteri majja 3-4 nädalat tagasi. «Viisakas naisterahvas, tavalised inimesed,» kirjeldas ta esmamuljet Sambukast ja tema mehest.

Foto: Katya Sambuca erakogu

«Ma elan Peterburis, kuid mul ei ole midagi selle vastu, et elada kahes riigis korraga – Eesti meeldib mulle väga. Ja mul on seoses Haapsaluga suured plaanid,» pajatas sekspomm juba möödunud suvel Õhtulehele antud intervjuus.

Foto: Katya Sambuca erakogu

«Ma tahan korraldada seal veekeskuse ehitamise, mida rahastaks Vene rikkurid, ja puhuda sellele linnale sisse uue elu – muuta selle rahvusvaheliseks kuurortlinnaks nagu see oli tsaariaegadel. Peale selle püüan ära kasutada oma populaarsust suhtlusvõrgustikes ja meelitada sinna rohkem Vene turiste ja investoreid.»

«Oleks ka suurepärane, kui saaks taastada Tallinna–Haapsalu rongiühenduse ja korraldada lossis noortefestivale, kus esineks minu eakaaslased Venemaalt ja Ukrainast,» soovib ta pakkuda Haapsalu külastajatele rohkem meelelahutust.»

Tere tulemast Eestisse, Katja!

Katja ja Haapsalu videot näed SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles