«Saladustes» mängib täna peaosa nägus jalgpallur ja modell Kevin Rääbis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Saladused»: lugu jõukast perest pärit noormehest Markusest (Kevin Rääbis), kes soovib ilma suurema rabelemiseta rikastuda.
«Saladused»: lugu jõukast perest pärit noormehest Markusest (Kevin Rääbis), kes soovib ilma suurema rabelemiseta rikastuda. Foto: Kanal 2

Täna kell 21 näitab Kanal 2 «Saladuste» saade lugu jõukast perest pärit noormehest Markusest (Kevin Rääbis), kes soovib ilma suurema rabelemiseta rikastuda. Selleks hakkab ta internetis pokkerit mängima.

Jõukate vanemate poeg Markus (Kevin Rääbis) hakkab keskkoolipäevil liiga sageli otsima lõbu ja lohutust sõpradega kanepi tõmbamisest. Õppimine jääb nii tagaplaanile ja gümnaasiumit lõpetades osutuvad riigieksamihinded nii viletsateks, et nendega on kahtlane kuhugi ülikooli kandideerida.

Foto: Kanal 2

Ega Markus ülikooli õigupoolest ei igatsegi, vaid sõlmib vanematega kokkuleppe. Ta räägib emale (Külli Teetamm) ja isale (Veikko Täär) soovist võtta esialgu aasta vabaks, et elu üle järele mõelda ja aru saada, millist haridust tulevikus omandada.

Foto: Kanal 2

Sõber Taaveti eeskujul ja algaja õnne innustusel aga hakkab ta lootma, et suudab hea elujärje saavutada internetis pokkerit mängides. Tulevad suured võidud. Markus ostab uhke auto, peab suurejoonelisi pidusid, hakkab tarbima kokaiini ja elab muidu laia elu. Kõik tundub minevat ülesmäge….

«Saladused» on Kanal 2s kolmapäeviti kell 21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles